Τεράστιο διπλό της Βάρδας στα Μέγαρα και βαθμολογική ανάσα

Τεράστια νίκη μέσα στα Μέγαρα επί του Βύζαντα με 4-2, πέτυχε ο ΠΑΟ Βάρδας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι οι “ταύροι” ανέβηκαν στην 11η θέση και τους 20 βαθμούς, αφήνοντας τον Βύζαντα στην 15η θέση και τους 15 βαθμούς.

Μόλις στο 8′ λεπτό ο Χατζάκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στο 24′ λεπτό, ο Λαθύρης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έφερε το παιχνίδια στα ίσα για το 1-1.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 30′ λεπτό με σούτ του Κώστα Τσεκούρα, ενώ στο 34′ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσαν με τον Χαϊκάλη, αλλά ο Αδάμ Τσεκούρας έπεσε και απέκρουσε, κρατώντας το 1-2 για την ομάδα του.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟ Βάρδας και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσεκούρα, έστειλε το παιχνίδι στο 1-3, ενώ στο 80′ λεπτό ήταν η σειρά των “πράσινων” να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Δουλαβέρη, με τον Λαθύρη να μην αφήνει χαμένη την ευκαιρία και να γράφει το 1-4.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Μεγάρων ήταν να μειώσει στην εκπνοή του αγώνα με τον Ντερμίσι.

Βύζας Μεγάρων : Λέτσο, Δρυμούσης (46΄Ντερμίσι), Ρεσούλι, Μουσκάι, Καρδάμης, Χατζημελετιάδης, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Χαϊκάλης (73΄Καραγιάννης), Χατζάκος, Ρέππας

ΠΑΟ Βάρδας: Αδ. Τσεκούρας, Λιόσης (39΄Δουλαβέρης), Κοτσώνης, Κούστα, Κ. Τσεκούρας (85΄Τρομπούκης), Λαθύρης, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης, Κόκας, Μαστραντωνάκης