“Τεσσάρα” και τώρα ντέρμπι για τη Δάφνη Πατρών (pics)

Για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας η Δάφνη Πατρών επικράτησε με 4-0 επί του Παναχαϊκού, το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας. Η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο 28′ με τον Τσιόλου, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η ιστορική ομάδα μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και στο 51′ ο Τσιόλου σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 0-2. Στο 65′ ο συνήθης ύποπτος Ραφαήλ Χότζα, ανέβασε το δείκτη του σκορ 0-3 και επτά λεπτά αργότερα σέρβιρε στον Μπουρλάκη για το τελικό 0-4. Επόμενο παιχνίδι αύριο, Τετάρτη 29/11 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας, με αντίπαλο τον Άτλα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ: (ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) Πόγκας, Νικολακόπουλος Γ., Μπάδας (52′ Μιχαλιός), Κατριβέσης, Σπυρόπουλος, Φωτακόπουλος (52′ Περδίκης), Δρόσος, Νικολακόπουλος Φ. (67′ Διαμαντόπουλος), Καμπέρος, Γιαβρούτας (80′ Μπούμπουκας), Σιμωτάς.

Α Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Τριβελλας, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Σταμπολτάς, Παπαστεργίου, Αναγνωστόπουλος (85′ Πέτρου), Στάμος (46′ Μπουρλάκης) Τσιόλου (85′ Βαγγελάτος), Γραμματικός, Χότζα (85′ Νικολοπουλος), Παναγιωτόπουλος (67′ Έξαρχος).

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση εδώ