«Τεσσάρα» και 3η θέση για τον Αετό Πατρών Askounis

Γήπεδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Καμζόλας Αλέξιος (Γαλάνης Δημήτριος Ελευθέριος, Αργυρόπουλος Χρήστος)

Σκόρερ: 23′ Καραπιπέρης, 65′ Θεοφάνης, 70′ Παπαχρήστος, 87 Κλουκίνας.

Ο Αετός Πατρών Askounis επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου και τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Γ΄ Ομίλου εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου. Στο 23′ Καραπιπέρης, στο 65′ Θεοφάνης, στο 70′ Παπαχρήστος και στο 87ο λεπτό ο Κλουκίνας οι σκόρερ για την ομάδα της Αγίας Σοφίας.

Φιλμ:

9′ Πρώτο σουτ του Αθανασόπουλου έξω από την περιοχή, ο Σιδέρης θα διώξει μακριά την μπάλα.

23′ Γκολ για τον Αετό, όταν ο Θεοφάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καραπιπέρης με ένα γυριστο σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

28′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ψαθόπυργο, έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Αθανασόπουλου, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Παπαχρήστος βγήκε τετ α τετ με τον Γεωργόπουλο, το σουτ που έκανε ο γκολκίπερ έκανε εξαιρετική επέμβαση και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

32′ Κι’αλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Θεοφάνης βγήκε τετ α τετ πάλι με τον Γεωργόπουλο, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Ψαθόπυργου έκανε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Θεοφάνης έκανε ένα σουτ από τα αριστερά και διαγώνια, η μπάλα κατέληξε ξυστά δίπλα από το δοκάρι του Γεωργόπουλου.

51′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Μπάρλας έκανε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, ο Σιδέρης έκανε μια εξαιρετική επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

65′ Γκολ για τον Αετό, όταν ο Θεοφάνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

70′ Τρίτο γκολ για τον Αετό, όταν ο Πανόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Παπαχρήστος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0.

87′ Γκολ για τον Αετό, όταν ο Κλουκίνας έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και το σουτ που έκανε στην κλειστή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Συνθέσεις:

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): 1. Σιδέρης 12. Παπαχρήστος 3. Ασκούνης (85′ Γιαχαλής) 4. Χαλκιόπουλος 5. Λαζανάς 18. Καραπιπέρης (75′ Κλουκίνας) 17. Μπίρης (57′ Πανόπουλος) 8. Αναγνώστου (75′ Θεοφανοπούλος) 19. Μαράτος (75′ Θεοδώρου) 10. Παπαδιονυσίου11. Θεοφάνης.

Αναγέννηση Ψαθόπυργου (Κώστας Τσιπιανίτης): 1. Γεωργόπουλος 2. Καλαμπόκας 3. Νικολάτος 4. Χρονόπουλος (62′ Ζέρβας) 14. Καράγιωργας 6. Αγγελόπουλος 7. Χουσελάς 8. Παπαδόπουλος 9. Μπάρλας 10. Καρβούνης 11. Αθανασόπουλος.