Τετάρτη συνεχόμενη νίκη για την Περιβόλα

Όπως φαίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές η Περιβόλα έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό που χρειάζεται καθώς έφτασε την 4η συνεχόμενη νίκη (3-1 Πείρο Ισώματος) και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και στο -6 από τον πρωτοπόρο Αχαϊκό.

Στο παιχνίδι με τον Πείρο Ισώματος η Περιβόλα μπήκε πολύ δυνατά και αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο,θέλοντας από την αρχή να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 5′ ο Λαζανάς εκτέλεσε το φάουλ ο Παπαστεργίου πήρε την κεφαλιά και εν συνεχεία έκανε το σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λυμπέρης θα δώσει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Καρέλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα σέντρα του Λυμπέρη από τα δεξιά και ο Χουρδούμης άθελά του με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι, γλυτώνοντας από το αυτογκόλ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό γύρισμα του Παναγιωτόπουλου από τα αριστερά αλλά το σουτ του Λυμπέρη από το ύψος του πέναλτι το απέκρουσε εξαιρετικά ο Βέσσης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 40′ με το σουτ του Ραβαζούλα που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Τσάκωνας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού ο Σωτηρόπουλος έβγαλε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Λυμπέρη από ευνοϊκή θέση κατέληξε άουτ.

Στο 55′ ο Παπαγεωργακόπουλος κατάφερε με πλασέ εντός περιοχής να στείλει την μπάλα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα σέντρα του Παναγιωτόπουλου από τα αριστερά κεφαλιά του Λυμπέρη για το 2-1.

Στο 64′ ο Λαζανάς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαχριστόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις :

Περιβόλα (Θανάσης Νταγιούκλας): Τσάκωνας, Λυκούδης (65′ Κεχρανιάς), Σωτηρόπουλος, Τσάμης, Παπαστεργίου, Ραυτόπουλος (37′ Παπαχριστόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Λαζανάς, Καρέλας (74′ Γιαννόπουλος), Κακαφώνης (65′ Κουκίδης), Λυμπέρης (74′ Αβράμης).

Πείρος Ισώματος (Δημήτρης Καράγιωργας): Βέσσης, Χουρδούμης (80′ Παπανδρέου), Τσιμπίδης (68′ Αντωνόπουλος), Αγγ.Παπαδιονυσίου, Ραβαζούλας, Καϊμασίδης, Παπαγεωργακόπουλος, Βύνιας, Τασιόπουλος, Μουσχής (80′ Νικολάτος), Γ. Παπαδιονυσίου (68′ Γιαννόπουλος-90′ Σαλάγας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς