Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Πήγασο

Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσε ο Πήγασος, ο οποίος ενισχύθηκε εν όψεις της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαμπρόπουλου ανακοίνωσε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές :

Βασιλείου Ιωάννης

Ο Βασιλείου γεννημένος το 2004 φοιτητής στην πόλη της Πάτρας στο τμήμα Φαρμακευτικής Πατρών, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και αποκτήθηκε από την ομάδα του Αστέρα Καισαριανής. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Πατρών.

Ρομποτής Χαράλαμπος

Ο Ρομποτής αποκτήθηκε από την ομάδα του Αστέρα Μιντιλογλίου και αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ. Συνηπήρξε με τον κόουτς Λαμπρόπουλο όταν η ομάδα του Αστέρα ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία, και με την σειρά του πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Άρη Πατρών.

Λιόλιος Χριστόφορος Νικόλαος

Ο Λιόλιος γεννημένος το 2005, αποκτήθηκε από την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού και αγωνίζεται στον ως τερματοφύλακς, ώστε να πλαισιώσει τους Κατσαϊτη και Παγανιά και να φτιάξουν μια εξαιρετική τριάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Θ. Παπαπαύλου του.

Κάνιστρας Νικηφόρος

Ο Κάνιστρας γεννημένος το 2004, αποκτήθηκε από την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Κ19 της Παναχαϊκής. Αγωνίζεται ως μέσος.

Επίσης στην ομάδα του Μπεγουλακίου υπάρχει και η του Θανάση Γεωργούση που επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από δύο σεζόν λόγω τραυματισμού και επαγγελματικών υποχρεώσεων.