Τζιμ Αντωνάκας: “Καμία εμπλοκή με την Παναχαϊκή”, φεύγει και ο Κολοβούρης

Διέψευσε κάθε συμμετοχή του στην Παναχαϊκή ο Τζιμ Αντωνάκας.

Ο μέχρι και πέρυσι χρηματοδότης του Αιολικού με δηλώσεις του στο sportlesvos.gr με κατηγορηματικό τρόπο ξέκοψε κάθε σενάριο εμπλοκής του στην Παναχαϊκή. Βέβαια τα δεδομένα άλλα δείχνουν, αλλά εμείς παραθέτουμε τα όσα ο ίδιος δήλωσε…

“Αρκετά δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα σας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Είμαι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιολικού και της προσωρινής επιτροπής. Θα συνεχίσω στο Ερασιτέχνη Αιολικό, θα αναλάβω όλο το μπάτζετ της Κ19 και θα προσπαθήσω όλη αυτή η προσπάθεια να έχει όμορφο αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στη Κ19 και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα κάποιοι παίκτες από Λέσβο για δοκιμαστικά, ενώ θα γίνουν δοκιμαστικά και στη Λέσβο.

Στο νησί τα δοκιμαστικά θα πάνε λίγο πίσω καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια, όπως και το γεγονός ότι θα γίνουν στον “Ταρλά” κάποιες εκδηλώσεις. Κοιτάμε τις ακαδημίες, έχουμε κλείσει και μια συνεργασία με μια ακαδημία του Πειραιά. Ότι γράφεται για το όνομα μου δεν έχω ιδέα και ούτε με απασχολεί.”

Δεν άντεξε και ζήτησε να φύγει ο Κολοβούρης

Ο έμπειρος τερματοφύλακας βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν ή για την ακρίβεια όσα δεν συμβαίνουν, ζήτησε από την ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον Βαλάντη Μπλέτσα που ήδη βρίσκεται στην Πάτρα και κάνει επαφές, να λύσει το συμβόλαιο του συναινετικά χωρίς να διεκδικήσει νομικά τα χρήματα του. Ζήτησε τα δεδουλευμένα του και αυτά όποτε μπορεί η ομάδα, έτσι ώστε να κλείσει φιλικά ο κύκλος του στους “κοκκινόμαυρους”.

Ο Βαλάντης Μπλέτσας προσπάθησε να μεταπείσει τον Κολοβούρη ο οποίος δεν πείθεται ότι θα αλλάξει κάτι στην ομάδα, με το νέο διευθυντή της ΠΑΕ να του ζητάει να κάνει υπομονή μία-δύο μέρες.

Ο Κολοβούρης ωστόσο έχει πάρει την απόφαση του και παρά την ένδειξη καλής θέλησης από την πλευρά του, όπως όλα δείχνουν θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά για να μείνει ελεύθερος αφού από την ΠΑΕ καθυστερούν το θέμα του και δε λύνουν από κοινού τη συνεργασία.