Τη θυμήθηκαν με χρονοκαθυστέρηση

Έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση η Παναχαϊκή και να αφήνει «αιχμές» για να αρχίζουν οι ομάδες – οι φορείς να συγχαίρουν την μεγάλη ομάδα της πόλης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί κατόρθωμα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούτε η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 (εφόσον έρθει), αλλά μην ξεχνάτε ότι η αυτή η ομάδα «στήθηκε» μέσα σε 10 ημέρες.

Η Παναχαϊκή έπαιρνε από παίκτες ότι κυκλοφορούσε ελεύθερο εκείνη την εποχή και ο Πέτρος Σταθάκης είχε να διαχειριστεί ένα «βουνό προβλήματα». Περισσότερο είναι ηθικό το να ακούει κάποιος ένα «μπράβο» ή «συγχαρητήρια», όσο και αν δεν μπορούν να το αντιληφθούν κάποιοι που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο.

Υπήρξαν ερασιτεχνικά σωματεία που έβγαλαν από μόνα τους ανακοίνωση και η Παναχαϊκή σωστά τα ευχαρίστησε. Ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν αληθινές και όχι fake. Οι περισσότεροι παράγοντες – ομάδες «έτρεξαν» να κάνουν το αυτονόητο, αφού βγήκε η ανακοίνωση, κάνοντας δημόσιες σχέσεις μια βδομάδα μετά, με λόγια έπαρσης και αλαζονείας κάποιοι εξ΄ αυτών. Εν το μεταξύ συνεχώς συμμετέχω σε συνομιλίες και κουβέντες για το μέλλον του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, όταν η πρώτη ομάδα που συνεχάρη την Παναχαϊκή ήταν ο Αχέρων Καναλακίου.

Η νοοτροπία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη…

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, γιατί το Αχαϊκό ποδόσφαιρο έχει πιάσει «πάτο» και για να επανέλθει στο προσκήνιο, είναι η Παναχαϊκή να κερδίσει την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ 2 και να είναι οικονομικά βιώσιμη.