Τη σκότωσε Κρητική “μπαλωθιά”

H Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από τον Εργοτέλη και έμεινε πίσω βαθμολογικά όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Eίχε τις ευκαιρίες της η ομάδα της Πάτρας, ενώ στο 83ο λεπτό θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι ο Τσαμούρης σε χέρι ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.

ΦΙΛΜ:

6΄ Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση για τον Εργοτέλη. Ο Τσέλιος έδωσε στον Μανουσάκη και εκείνος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά του, το σουτ ωστόσο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κολοβούρη.

9′ Επικίνδυνη στιγμή για τους Πατρινούς με τον Γιούση, να περνάει τον Μαζουλουξή και να κάνει μία σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κατσιμήτρος ωστόσο μπλόκαρε την μπάλα.

13΄ Τσέλιος και Μανουσάκης άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα, με τον πρώτο να πλασάρει μέσα από την περιοχή, με τον Κολοβούρη ωστόσο να δηλώνει παρών και να κρατάει το μηδέν.

24΄ Μακρινό σουτ του Αραβίδη που βρήκε λίγο χώρο, δεν ανησύχησε ο Κατσιμήτρος που έπεσε και μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

32΄ Πολύ καλή στιγμή για τους «κοκκινόμαυρους», ο Γιούσης μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά, ωστόσο ο Αραβίδης που περίμενε μόνος του, δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με την μπάλα και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

34΄ Νέα μεγάλη φάση. Ο Πάνος έκανε μία σέντρα από τα αριστερά και ο Γιούσης έπιασε ένα δυνατό βολέ στην κίνηση, ωστόσο ο Κατσιμήτρος έκανε μία πολύ δύσκολη επέμβαση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

39΄Μετά ο κόρνερ του Ποζατσίδη, ο Μανουσάκης έπιασε ανενόχλητος μία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

57΄ Ο Τσέλιος εντέλλεσαι χαμηλά στο πρώτο δοκάρι ο Μαζουλουξής έπιασε το σουτ στην κίνηση, ωστόσο η μπάλα βρήκε στην πλαϊνή μεριά των δικτύων.

66΄ Μετά από σέντρα του Μπουρσέλη ο Μανουσάκης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κολοβούρη που γλίτωσε από θαύμα το γκολ.

71΄ Γκοοολ 1-0. Ο Μπουρσέλης με μία απίθανη ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

83΄ Φωνάζουν για χέρι οι Πατρινοί. Τρομερή ευκαιρία για την Παναχαϊκή, η μπάλα “κόλλησε” μέσα στην περιοχή μετά από μία εκτέλεση φάουλ ο Μανουσάκης έδιωξε με αυτοθυσία, αλλά υπάρχουν διαμαρτυρίες για χέρι.

Συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (56′ Σερβιλάκης), Kacurri, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πεϊος, Τσέλιος (64′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης, Tyrone (46′ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (64′ Μπουρσέλης), Abdullahi (85′ Πατρινός).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρρέα (67 Κόκας), Ανάκογλου, Πατάπης, Γιούσης, Πάνος (84′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Μουστακόπουλος (84′ Μασούρας), Μπάτροβιτς (67′ Τσερούτι).