Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στην οποία ειπώθηκαν από τους δύο προπονητές και αρχηγούς των ομάδων τα εξής :

Κώστας Τσιπιανίτης :
Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μου να φτάσει σε αυτό το σημείο φέτος μετά από μια περίεργη χρονιά και πολλά προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία. Είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας μας αυτό, θεωρώ ότι η Θύελλα έχει τον πρώτο λόγο και είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Το ότι μας κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα κάτι λέει, αντιμετώπισε λιγότερα προβλήματα από εμάς και αυτή την στιγμή έχει τον πρώτο λογο. Όμως όπως έχω πει και άλλη φορά, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας και νομίζω ότι τα παιδιά της ομάδας έχουν φιλοδοξίες, έχουν καταλάβει την σημασία που έχει για το βιογραφικό τους, την καριέρα τους και ότι είναι τελικός.

Βύρωνας Καραβίας :
Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι και ο Διαγόρας είναι εξίσου μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει και μια παράδοση στον θεσμό κόντρα σε εμάς που δεν μας ταιριάζει πολύ αυτός ο θεσμός. Ελπίζω να γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο καλύτερος να κερδίσει. Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο, προσπαθήσαμε πολύ μέσα στην χρονιά και θα είναι μια επιτυχία για τον σύλλογο, την ομάδα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Γιάννης Σκούρτας:
Πάντα είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι όταν παίζουμε με την Θύελλα γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και πιστεύω θα δει πολύ θέαμα και θα το ευχαριστηθεί. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολλά γκολ και η ομάδα μου θα κερδίσει. Ένας τελικός δεν κρίνεται τόσο στην προετοιμασία, όσο στην ημέρα που θα είναι οι ομάδες και λόγω και της φιλίας και της παρέας που έχουμε φτιάξει με τα παιδιά, θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Θάνος Θανόπουλος:
Είναι μια σημαντική στιγμή για τον οργανισμό της Θύελλας, καθώς μετά από πολλά χρόνια βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με όλα αυτά που μας έχουν πει οι προπονητές, με την καθοδήγηση τους, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Φέτος έχουμε δουλέψει πολύ με τους προπονητές, είναι δίπλα μας η διοίκηση, με τα γήπεδα τα βοηθητικά που είναι σχεδόν έτοιμα. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος για την ομάδα αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για διάφορους λόγους.