Το ευχαριστώ του “αφανή εργάτη” Χρήστου Καλούδη

Ο Χρήστος Καλούδης αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους αφανής ήρωες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, αφού έχει εργαστεί ως φροντιστής στον αγαπημένο του Αετό Πατρών και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην ακαδημία της Παναχαϊκής, προσφέροντας και εκεί τα μέγιστα ως φροντιστής και έχοντας τα πάντα όπως πρέπει.

Ο χαρακτήρας του είναι “αδαμάντινος” και δεν θα μπορούσε με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων να μην ευχαριστήσει τους πάντες.

Αναλυτικά στο “ευχαριστώ” του αναφέρει :

Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Στάθη Τσαρτόλια, που φέτος μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω έστω και σε 2 ματς αυτά τα παιδιά με τις υπηρεσίες μου. Επίσης τους προπονητές που ειμασταν πάντα σε επικοινωνία όσον αφορά τον ρουχισμό και τον υπόλοιπο εξοπλισμό ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

** Στην παραπάνω φώτο διακρίνεται με τον προπονητή της Κ-15 της Παναχαϊκής Παύλο Αποστόλου, στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της 2ης φάσης με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα της Super League 1 Κ-15.