Το «ευχαριστώ» του ΝΟΠ στους μίνι παίδες για την φετινή πορεία

Μπορεί να μην πήρε κάποιο μετάλλιο όμως και η κατάκτηση της 5ης θέσης στην Ελλάδα μόνο αμελητέο δεν είναι για την ομάδα πόλο μίνι παίδων του ΝΟΠ η οποία έκανε την προσπάθεια της στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου ολοκληρώθηκε χθες στην Πάτρα.

Με αφορμή την 5η θέση αλλά και το πανελλήνιο στην πόλη μας, η διοίκηση του ΝΟΠ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους βοηθήσαν για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι παίδων Κ13 κατέκτησε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών αφού στον αγώνα κατάταξης επικράτησε του Ιωνικού με συνολικό σκορ 9 – 7.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης που επικράτησε στον τελικό του ΠΑΟΚ με 12 – 7 ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας που επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου στο μικρό τελικό με 15 – 10.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές. Οι αγώνες αυτοί είναι μια γιορτή του αθλητισμού και είναι μεγάλη η χαρά μας όταν βλέπουμε όλα τα παιδιά να αγκαλιάζονται μετά τους αγώνες.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και την προπόνηση με στόχο να τα πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μπαρτζελά. Αθόρυβα και συστηματικά για πάνω από μια δεκαετία εχει επιδείξει τεράστιο έργο και του ανήκει ένα μεγάλο μέρος των επιτυχιών του ΝΟΠ τα τελευταία χρόνια.

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε τον βοηθό προπονητή Βασίλη Κανελλόπουλο και την υπεύθυνη έφορο της ομάδας Μαρία Παπούλια, οι οποίοι από το πόστο του ο καθένας συνέβαλαν τα μέγιστα.

Πάντα δίπλα στα παιδιά και οι γονείς τους που υποστηρίζουν όλη την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η αποστολή της ομάδας του ΝΟΠ στην τελική φάση:

Κυριακόπουλος Χαρίτων

Πασσάς Βασίλειος

Γιαννόπουλος Νάσος

Παπάκος Λεωνίδας

Κοτσώνης Χρηστος

Τσιράκος Γρηγόρης

Γραμμένος Νικηφόρος

Μακρής Γεώργιος

Νταβλούρος Νικολαος

Παπίρης Σπύρος

Αγγελόπουλος Αγαμέμνονας

Καγκελάρης Σπύρος

Τριαντάφυλλος Ανδρεας

Τουντόπουλος Παναγιώτης

Μητρέλης Στέφανος

Κανελλόπουλος Ραφαηλ

Νταφογιάννης Παντελής

Ζαφείρης Ηλιας

Παπανικολόπουλος Κωνσταντίνος”.