Το μήνυμα του Γιώργου Σωτηρόπουλου μετά τη νίκη-πρόκριση στην Νίκαια (pic)

Η Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση στην Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό και θα μπει στην κληρωτίδα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν και τα κωμικοτραγικά με την επίθεση ανθρώπων και “φιλάθλων” του Ιωνικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργος Σωτηρόπουλος τοποθετήθηκε μέσω social media για τα όσα έγιναν στην Νίκαια, αλλά και για την πρόκριση όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

“Κόντρα στις ατυχίες, κόντρα στις αναποδιές, κόντρα στον αρνητισμό των τελευταίων ημερών, κόντρα σε πολλά, παίκτες, προπονητές και ο πιστός λαός της ομάδας που βρέθηκε στη Νίκαια, απέδειξαν ότι υπάρχει η φλόγα, με μία νίκη που όσο περίεργο και αν φαίνεται συγκαταλέγεται κατά την άποψή μου στις πιο σημαντικές, μάγκικες και ψυχωμένες των τελευταίων ετών! Έτσι αισθάνομαι εγώ τουλάχιστον… Συνεχίζουμε!

Υ.Γ. Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα λυπηρά έγιναν μετά το τέλος του αγώνα. Θα αρκεστώ απλά να δηλώσω ότι δυστυχώς κάποιοι με τέτοιες συμπεριφορές γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Football League και ευχαριστώ προσωπικά τον συνάδελφο Νίκο Αβραμίδη (υπεύθυνο τύπου του Ιωνικού) για τις διευκολύνσεις που μου παρείχε, όπως επίσης και όλα εκείνα τα στελέχη της ομάδας της Νίκαιας που με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα”.