Το πάλεψε στην Βάρδα ο ΑΠΣ Πάτραι αλλά αποκλείστηκε

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης, από το γήπεδο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ηλείας ΠΑΟ Βάρδας και τον Κυπελλούχο Αχαϊας ΑΠΣ Πάτραι, για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-2024.

Ο ΑΠΣ Πάτραι πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση, ήταν μέσα στο παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια του, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

1′ Ξεκίνησε ο αγώνας.

4′ Πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα, με το πλασέ του Γ. Γαβριήλ για λογαριασμό του Πάτραι, να περνάει ελάχιστα άουτ.

14′ Γκοοολλλ για τους “ταύρους” της Ηλείας, όταν από μπαλιά του Λαθύρη, ο Μαστραντωνάκης με ψηλοκρεμαστό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωτόπουλου.

17′ Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά ο Φωτόπουλος διώχνει σωτήρια το πλασέ του Μπίσα.

21′ Γκοοολλλ για τους “πράσινους” της Αχαϊας, όταν στην σέντρα από τα αριστερά, ο Γαβριήλ δέχθηκε την μπάλα και με ωραία προσποίηση και πλασέ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

36′ Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Κούστα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης τον Φωτόπουλο να εξουδετερώνει το σουτ του Λαθύρη.

41′ Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Κοτσώνη μετά το κόρνερ του Λαθύρη, να φεύγει άουτ.

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΣ Πάτραι, με το σούτ του Ούτσικα να βρίσκει το δοκάρι του Τσεκούρα.

50′ Γκοοολλλ για τον ΠΑΟ Βάρδας με πλασέ του Λαθύρη, μετά από καταπληκτική μπαλιά του Δ. Μικελάτου.

61′ Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή, όταν ο Γαβριήλ έπιασε από πλάγια το σούτ, αλλά ο Τσεκούρας έδιωξε σε κόρνερ.

90′ Γκοοολλλ για τους γηπεδούχους με τον Πλαστουργό, οι οποίοι “καθαρίζουν” το παιχνίδι και παίρνουν την πρόκριση.

Συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος) : Τσεκούρας, Παπαχριστόπουλος (46′ Λιόσης), Κούστα, Πολίτης, Μικελάτος (71′ Πλαστουργός), Λαθύρης (87′ Δουλαβέρης), Μπίσα, Παρασκευόπουλος (65′ Παπασπηλιόπουλος), Κοτσώνης, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής) : Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Δημόπουλος, Λεγάτος, Ούτσικας (69′ Δρουγούτης), Γαβριήλ (90′ Σακελλαρόπουλος), Στανής, Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος (69′ Μπακάλης), Σουγλέρης (60′ Σαμπανεϊ), Σ. Γερογιάννης

** Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης, θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση και εντός έδρας, τον νικητή του ζευγαριού Πανγυθεατικός-ΑΕ Δημητσάνας