Το παλεύει με τα δικά του παιδιά ο Άετός Ρίου

Μέχρι τέλους είναι αποφασισμένος να το παλέψει για την παραμονή του ο Άετός Ρίου, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός.

Η ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα βρέθηκε από το “παράθυρο” στην Α’ Κατηγορία, αλλά η απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση της ομάδας στηριζόμενη και στην φιλοσοφία των τελευταίων ετών, ήταν η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά σε ένα άκρως πιο δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά με τα δικά της παιδιά και με όποιο θα είναι το τελικό κόστος. Έτσι και αλλιώς οι εμπειρίες της συμμετοχής σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία, είναι σημαντικές για το μέλλον και την εξέλιξη του συλλόγου.

Μετά λοιπόν από 14 αγωνιστικές, ο Άετός Ρίου είναι στην 12η θέση με 6 βαθμούς, έχοντας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες και συνολικά τέρματα 10-41. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κατσιούρας με 3 τέρματα, ακολουθούν οι Μπόμπολας και Φουρφουρής με 2 τέρματα, ενώ από ένα τέρμα έχουν οι Ζέρβας, Κάπαρος και Κωνσταντακόπουλος.

Πολύ καλή δουλειά γίνεται εδώ και χρόνια και στις ακαδημίες της ομάδας, δείγμα ότι ο σύλλογος θέλει και το κάνει πράξη να στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του παιδιά.

Άσχημο ήταν το τελευταία αποτέλεσμα που έκλεισε την χρονιά για τον Αετό, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕ Καλαβρύτων με 0-3 και βρέθηκε αυτός ουραγός στην βαθμολογία. Με την νέα χρονιά για την 15η αγωνιστική, η ομάδα του Ρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Δαβουρλή, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια.