Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον Πανιώνιο/Αχιλλέα

Η απόδειξη πως τίποτα δεν είναι τυχαίο έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα να έχει αλλάξει άρδην την αγωνιστική τoυ φιλοσοφία αναφορικά πάντα με το μέτριο έως κακό ξεκίνημα του, έχοντας μετατραπεί σε μια ομάδα που ξέρει πώς να ξεδιπλώσει το ταλέντο της μέσα στο γήπεδο διεκδικώντας το αποτέλεσμα έχοντας στην πρώτη γραμμή, την ποιότητα του ρόστερ της.

Και για να το πάμε και ακόμα ένα βήμα παρακάτω ο Πανιώνιος/Αχιλλέα σε μια μεταβατική σεζόν μετά τον υποβιβασμό του από την Α΄ Κατηγορία κατάφερε να δημιουργήσει ένα κράμα συνόλου με έμπειρους και με άλλους νεότερους παίκτες στην πιο παραγωγική ποδοσφαιρική τους ηλικία.

Η ομάδα της Αγυιάς με τον Κώστα Λάζαρη μπροστάρη συνεπικουρούμενος από την διοίκηση του σωματείου βαδίζει στο δικό της δρόμο με την εφετινή χρονιά να αποτελεί την αφετηρία να βάλει τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτίσει το ποδοσφαιρικό της μέλλον στην Αχαΐα με το δικό της στυλ έχοντας τα κατάλληλα υλικά όπως παρατηρούμε.

Η ομάδα της Αγυιάς στον δεύτερο γύρο ήταν η πιο ανεβασμένη ομάδα του πρωταθλήματος, με μια σειρά εξαιρετικών επιδόσεων σε όλους τους τομείς (ομαδικούς και ατομικούς) και στο φινάλε έσωσε την παρτίδα εύκολα. Με την καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας τα επόμενα χρόνια θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία έχοντας μια πολύ καλή βάση παικτών που θα εκπέμπει υγεία.