Το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο είχε πολύ γκρίνια

Πολλά ήταν τα παράπονα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου, με διάφορες ομάδες μάλιστα να τα εκφράζουν και με επίσημες ανακοινώσεις. 

Η αρχή έγινε το Σάββατο στον αγώνα Αστέρας Μιντιλογλίου-Σταροχώρι, όπου είχαμε ένταση, πολλά παράπονα και από τις δυο ομάδες για την διαιτησία του Κώστα  Οικονόμου, προσωρινή διακοπή και τελικώς οριστική διακοπή του αγώνα. 

Την ίδια ημέρα αρκετά παράπονα εξέφρασε και ο Εθνικός στον αγώνα με την Νίκη στο Προάστειο, ενώ επίσημες ανακοινώσεις εξέδωσαν Αστέρας Τέμενης και ΑΕ Αιγίου για την διαιτησία του Μιχάλη Ζήκου. 

Πέρα από αυτά τα παράπονα, είχαμε την «γκάφα» με το φύλλο αγώνας του Χάρη Πετρόπουλου, στο οποίο γράφτηκαν ανάποδα οι συνθέσεις των δυο ομάδων !!

Ένα Σαββατοκύριακο που λες και όλα έγιναν μαζεμένα, αφού σε γενικές γραμμές τα παράπονα στα φετινά πρωταθλήματα είναι λίγα ή πιθανότατα δεν έχουν εκφραστεί από τις ομάδες, στηρίζοντας τους διαιτητές στα οποιαδήποτε λάθη τους. 

Καλό θα ήταν πάντως και η επιτροπή διαιτησίας να τραβήξει μερικά αυτάκια για μεμονωμένα περιστατικά, αφού σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν διαιτητές που δείχνουν την εικόνα ότι πάνε στο γήπεδο χωρίς να γνωρίζουν ποιον αγώνα σφυρίζουν και την σημασία του, θέλοντας να πάρουν την αμοιβή τους και να φύγουν. Και αυτό εκφράζεται από αρκετούς παράγοντες ομάδων, οι οποίες φυσικά με την σειρά τους θα πρέπει να τραβήξουν τα αυτιά σε συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων τους αλλά και ποδοσφαιριστών τους. 

Επίσης όλοι μας θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι διαιτητές είναι λίγοι και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με νέες σχολές, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή στα οποιαδήποτε λάθη τους. Και αυτό γιατί υπάρχουν διαιτητές που μπορεί να σφυρίζουν και δυο αγώνες συνεχόμενα σε μια ημέρα, ώστε να μην έχουμε αναβολές λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν. Όποτε και η οποιαδήποτε κούραση από αυτό, φέρνει λάθη. 

Υπομονή λοιπόν από όλους μας και μεγαλύτερος σεβασμός σε αυτό που όλοι υπηρετούμε.