Το «ψάχνει» αρκετά για τις μεταγραφές η Αχαϊκή

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Καζαντζής επιστρέφει στην ομάδα της Αχαϊκής.

Ο παίκτης χθες μεσημέρι μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” συμφώνησε και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή των “καναρινιών”. Δεν είναι όμως ο μοναδικός παίκτης που θα κάνει το δρομολόγιο Ριόλο – Αχαγιά, αφού και ο Μάκης Βαλογιάννης βρίσκεται σε συζητήσεις και “παίζει” δυνατά η επιστροφή του.

Επαφή έγινε και με τον Ανδρέα Σπανό που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο, αφού αποτελούσε επιλογή του Νίκου Λουμπαρδέα, αλλά ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται για ομάδα εκτός Πατρών. Ο Θανάσης Μπίσα δεν θα συνεχίσει στο ΠΑΟ Βάρδας και ήταν απολύτως λογικό η Αχαϊκή να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον και για το Νίκο Ντόμα που αποχωρεί από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Ο φιλόδοξος προπονητής Νίκος Λουμπαρδέας έχει αποφασίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν να ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Αύγουστου και θα λάβει χώρα στο γήπεδο ποδόσφαιρου της Κάτω Αχαΐας.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τον τερματοφύλακα Θανάση Κουτρούμπα, τον τερματοφύλακα Θανάση Κωνσταντινόπουλο, το δεξί μπακ Παναγιώτη Πλέγα, τον στόπερ Λέανδρο Κόκκινο, το δεξί εξτρέμ Νίκο Σουρανή και τον σέντερ φορ, Βαλάντη Μπαλασόπουλο.