Το ψάχνει για ενίσχυση

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΣ Πάτραι μέσα στο 2022, για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο. Το πρωτάθλημα έχει διακοπή για τις γιορτές και θα ξεκινήσει πάλι το σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου, με τους «πράσινους» να υποδέχονται την Ερμιονίδα.

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, στους ποδοσφαιριστές του Πάτραι έχει δοθεί πολυήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν, όμως η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει δουλειά και μάλιστα σοβαρή. Οι άνθρωποι των «πρασίνων» και ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην μεταγραφική αγορά προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αναζητώντας ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Οι πληροφορίες του patragoal.gr αναφέρουν, ότι στο πλάνο του Πάτραι περιλαμβάνεται η απόκτησή τουλάχιστον τεσσάρων αθλητών, έτσι ώστε ο έμπειρος τεχνικός να έχει τις κατάλληλες λύσεις στη διάθεσή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι “πράσινοι” να προχωρήσουν στην αποδέσμευση ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και στην περίπτωση που αυτό συμβεί τότε θα αυξηθεί ο αριθμός των μετεγγραφών.

Πρόθεση των «πρασίνων» είναι οι μετεγγραφές να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και οι αθλητές που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.