Το Lepanto στον παλμό των μεγάλων αθλητικών συναντήσεων σε Αχαΐα και Δυτική Ελλάδα

Το LEPANTO βρίσκεται στον παλμό των μεγάλων αθλητικών συναντήσεων σε Αχαΐα και Δυτική Ελλάδα. Πρωτοπορεί και σας φέρνει εικόνα με ζωντανές μεταδόσεις από γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και πόλο. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα στην Περιβόλα και τα παιχνίδια πόλο της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής σε ζωντανές συνδέσεις.

Και από την Κυριακή με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ζωντανές μεταδόσεις και από τα γήπεδα της κατηγορίας. Αρχή από την Μεσσηνία την Κυριακή με την αναμέτρηση Πάμισος – Ναυπακτιακός Αστέρας. Κάθε Δευτέρα στις 19.00 το βράδυ σε μαγνητοσκόπηση ένας ακόμα αγώνας Γ΄ Εθνικής.

Και κάθε Κυριακή βράδυ στο LEPANTO η αθλητική εκπομπή «Κυριακή στα Γήπεδα» που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με εικόνα, αποκλειστικότητες και ειδήσεις από όλη την αθλητική κίνηση της Αχαΐας και όχι μόνο. Το LEPANTO φέρνει την επανάσταση στα αθλητικά δρώμενα της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας. Τόλμησε και προχωρά σε live μεταδόσεις από όλα τα αθλήματα. Καλή τηλεθέαση.