Το «no goal» του Ανδρέα Κολοβούρη

O Aνδρέας Κολοβούρης στο παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και από τότε έχει αρπάξει την ευκαιρία έχοντας τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.

Ο 28χρονoς κίπερ εκτός από το 0-1 με τον Ιωνικό που είναι και η τελευταία ήττα και μοναδική στο 2021 για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει κρατήσει το απόλυτο. Ο Κολοβούρης έχει καθαρή την εστία του στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια με την ομάδα του να μην δέχεται γκολ. Βέβαια για να μην αδικούμε, μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία έχουν παίξει και οι αμυντικοί της ομάδας (Λαρέα, Πατάπης).

Ο νεαρός πορτιέρο με την αξία του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Νίκου Παπαδόπουλου τον οποίο μέσα από την εξέλιξη του στους αγώνες τον δικαιώνει μιας και ο Ανδρέας Κολοβούρης παιχνίδι με το παιχνίδι χτίζει την αυτοπεποίθηση του. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η Παναχαϊκή στην συγκεκριμένη θέση διαθέτει δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες που εκτός του ταλέντου διαθέτουν εμπειρία και ενθουσιασμό, όπως οι Κολοβούρης και Σούλης.

Δείτε αναλυτικά μέχρι στιγμής τι έχει συμβεί:
ΟΝΟΜΑ – ΟΜΑΔΑ – ΑΝΕΠΑΦΗ ΕΣΤΙΑ
Κατσιμήτρος Εργοτέλης 5
Κολοβούρης Παναχαϊκή 4
Αναγνωστόπουλος Ιωνικός 4
Κουτζαβασίλης Χανιά 4
Τσέλιος Διαγόρας 4
Αστράς Απόλλων Λ. 3
Stojanovic Λεβαδειακός 3
Bento Ξάνθη 2
Γιακουμής Τρίκαλα 2
Γκέκας Λεβαδειακός 2
Izzo Ξάνθη 2
Γκάρας Τρίκαλα 1
Παπαδόπουλος ΟΦ Ιεράπετρας 1
Σούλης Παναχαϊκή 1
Στεφανάκος Δόξα Δράμας 1