Το Vammos άνοιξε και σας περιμένει στην παραλία Ακράτας

Το Vammos Coffee & Food Venue βρίσκεται στο όμορφη Ακράτα. Σε μια ατμόσφαιρα δροσιστική και παρείστικη μπορείτε να δοκιμάστε τους εξαιρετικής ποιότητας καφέδες και τα δροσιστικά κοκτέιλ του καταστήματος που άνοιξε πριν λίγες ημέρες.

Το προσωπικό θα ικανοποιήσει άμεσα τις επιθυμίες σας προτείνοντας ποικιλία επιλογών από το μενού. Λειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα και ήδη έχει αγαπηθεί προσαρμοσμένο στις συνθήκες της εποχής με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις που απαιτούνται για ασφαλείς και ανέμελες βουτιές και όχι μόνο!

Πίσω από αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο πρόεδρος της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και ένα από τα αγαπητά παιδιά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, ο Κώστας Αλέφαντος μαζί με το συνέταιρό του και μέλος της διοίκησης του Αστέρα Δερβενίου, Σπύρο Μελισσαρόπουλο.

Το “Vammos” είναι ιδανικό ακόμα και για αυθημερόν αποδράσεις από Κορινθία, Αργολίδα, Αττική. Στην καταπληκτική παραλία, τον ήλιο και απέραντο γαλάζιο της θάλασσας με άψογη εξυπηρέτηση, άνετες ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπορείς να γευτείς ποιοτικούς καφέδες, μπύρες,  χυμούς, ελαφριά πιάτα όλη την μέρα και καλοφτιαγμένα ποιοτικά πιάτα με γνωστούς σεφ από την Πάτρα.

Από ένα κλασσικό τόστ μέχρι κλάμπ σάντουιτς, burger και άλλα, ενώ μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία από δροσερές και γευστικές σαλάτες. Aσφαλώς δεν λείπουν οι παγωμένες μπύρες, που μπορείτε να απολαύσετε με ποικιλίες μεζέδων. Το Vammos άνοιξε και σας περιμένει στην παραλία Ακράτας.