“Τρέχει” το γηπεδικό ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

Δε φεύγει από το σπίτι του!

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κασιώνη.

Ο Κασιώνης αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια βασικό μέλος της οικογένειας του Κεραυνού και την επόμενη περίοδο θα είναι ξανά παρών για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο νεαρός Άρης Μπουρνάκας ο οποίος πήρε την ελευθέρας του.

Δεν μένει άπραγος για το γήπεδο

Οι άνθρωποι της ομάδας θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα έχουν συνάντηση με παράγοντες της ΓΑΙΑ ΟΣΕ από την οποία θα παραχωρηθεί η έκταση 17 στρεμμάτων για 25 χρόνια.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το κόστος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό των 300.000 ευρώ και ήδη γίνονται κινήσεις από τη διοίκηση της ομάδας ώστε να καλυφθεί. Η καινοτομία του νέου γηπέδου είναι ότι θα τοποθετηθεί υβριδικός τάπητας για πρώτη φορά στην Αχαΐα.

Ο υβριδικός χλοοτάπητας πρόκειται στην ουσία για ένα μίγμα φυσικού και συνθετικού τάπητα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και των δυο αυτών ειδών. Έτσι, υπάρχει μεγάλη αντοχή στην καταπόνηση, μεγάλη ελαστικότητα, τρεις φορές μεγαλύτερη αντοχή στη χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και καλύτερη αποστράγγιση νερού.

O Κεραυνός θα χρησιμοποιεί ως έδρα του την επόμενη σεζόν το γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», καθώς κρίθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Ρίου δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Παράλληλα στο γήπεδο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» θα γίνουν εργασίες βελτίωσης και θα λειτουργεί κανονικά ως προπονητήριο, αλλά και για τα τμήματα υποδομής.