Τρία τα σενάρια για τον υποβιβασμό

Μετά την ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για τους προβιβασμούς στη Γ΄ Εθνική, μένει να ανακοινωθεί και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική στα τοπικά.

Τη συγκεκριμένη απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, η οποία και θα αποφασίσει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική στον εκάστοτε όμιλο, στα τοπικά πρωταθλήματα.

Υπαρκτό είναι το σενάριο να μην υποβιβαστούν τελικά έξι ομάδες από τον 7ο Όμιλο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε αναδιάρθρωση των Ομίλων.

Εάν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, τότε η Θύελλα Πατρών και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων θα παραμείνουν στην κατηγορία. Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν στον ηλεκτρονικό Τύπο με αφορμή τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική.

Το πρώτο σενάριο θέλει όλες τις ομάδες να παραμένουν. Το δεύτερο να υποβιβαστούν οι ομάδες που δεν έχουν μαθητικές ελπίδες για την παραμονή, όπως και αυτές που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Τελευταίο σενάριο είναι να «πέσουν» από την οι ομάδες που βρίσκονται από την 10η θέση και κάτω. Αναμονή για επίσημες ενημερώσεις…