“Τρίποντο” ουσίας για το Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας νίκησε και τον Παναγρινιακό 2-0 και πέρασε εκ νέου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη με τον Καλλιτσουνάκη στο 55’ της συνάντησης από τα έντεκα βήματα (1-0).

Ο Παναγρινιακός απείλησε μόνο στο 70’ όταν ο Βασιλογιάννης «έσπασε» την μπάλα στον Μήλλιο και αυτός πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Διαγόρας πέντε λεπτά αργότερα «κλείδωσε» το ματς με γκολ που σημείωσε ο Αλεξανδρής.

Δυστυχώς ο Διαγόρας είχε και απώλειες καθώς τραυματίστηκαν οι Πάρης Καλλιτσουνάκης και Νίκος Βλασόπουλος και αντικαταστάθηκαν. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Διαγόρα είναι η Αναγέννηση στην Άρτα, ενώ στη συνέχεια οι Βραχνιώτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ BΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Σαρρής, Σιδέρης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (66΄ λ.τ. Τσεκούρας), Θ. Βλασόπουλος (87΄Σακκελαρόπουλος), Αποστολόπουλος (88΄Αγκαράι), Αλεξανδρής, Καλλιτσουνάκης (68′ λ.τ. Τριανταφυλλόπουλος), Σκεπετάρης (66′ λ.τ. Καράμπουλας).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Π. Παναγιωτόπουλος (67’ Τσάκνης), Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Κούσης (67’ Κ. Παναγιωτόπουλος), Φραγκούλης, Πατίλας (84’ Αγρογιάννης), Μήλλιος, Βασιλογιάννης (78’ Ντούλιας).