Τρίτη σερί νίκη για τον Αχαιό Σαραβαλίου

Διαιτητής: Χρονάς (Ζούλης-Σταθοπούλου)

Την τρίτη του σερί νίκη στα play out πανηγύρισε η ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου, καθώς επικράτησε κόντρα στην Θύελλα Αιγίου με σκορ 1-0.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη έφτασε τους 15 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Άνω Καστρίτσι με στόχο μία ακόμη νίκη.

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Αιγίου η οποία είχε μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 να “κλέψει ‘ το παιχνίδι,κάτι που δεν κατάφερε και μοιραία στην συνέχεια δέχτηκε το γκολ και ηττήθηκε.

Η ομάδα του κ.Αθανασίου παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας καθώς έχει 8 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Δόξα Νιφορεΐκων σε ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος αλλιώς οι ελπίδες για παράνομη στην Α κατηγορία μετά θα είναι μόνο μαθηματικές.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον Αχαιό και συγκεκριμένα στο 15′ όταν ο Κυριακόπουλος εκτέλεσης το φάουλ ο Γκεβόρυ έπιασε την κεφαλιά με τον Ντόι να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Με την συμπλήρωση 20′ λεπτών στο παιχνίδι ο Σουβαλιώτης θα κάνει πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τον χώρο της μεσαίας γραμμής θα φτάσει στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα πασάρει με τακουνάκι στον Γκεβόρυ που έκανε το σουτ με τον Ντόι να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Μούτσα εντός περιοχής θα περάσει πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Αιγίου ανέβασε λίγο την απόδοση της και στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στην 1η φάση το πλασέ του Καράινδρου πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ενώ στην συνέχεια ύστερα από βαθιά στην πλάτη της άμυνας ο Καράινδρος βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Βεντούρη αλλά άργησε πολύ με αποτέλεσμα να απομακρύνει την μπάλα στην συνέχεια ο Παπαστεργίου.

Στο 73′ ο Αχαιός κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Νικολόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Γκεβόρυ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τέλος στις καθυστερήσεις ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Αρβανίτης έπιασε την κεφαλιά,εκ νέου κεφαλιά του Καράινδρου όπου θα μπλοκάρει ο Βεντούρης πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Πέτρος Χρηστίδης): Βεντουρής, Καλύβας, Κυριακόπουλος, Παπαστεργίου, Σωτηρόπουλος, Καφεντζής, Κυριαζόπουλος, Σουβαλιώτης (92’ Κλουκινιώτης), Νικολόπουλος (88′ Ανδριέλος), Γκεβόρυ, Μούτσα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κυριάκος Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος (85’ Γκιώνης), Νικολάου, Ραπάι (23’ Κάσα), Αθανασίου, Κοντογιάννης, Διαμαντόπουλος, Αποστολόπουλος (85’ Ραυτόπουλος), Καράινδρος, Αρβανίτης, Τιμοθέου (65’ Μουρίκης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς