Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το ΑΠΣ Πάτραι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Σαμαρτζής

ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Μαντάς, 68’ Τασιόπουλος- 48’ Αναγνώστου, 50’ Κατσιγιάννης, 56’ Κριμπάς

Το Πάτραι πήρε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με σκορ 3-2, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Πατρών ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι βάζοντας ένα γκολ πολύ νωρίς με τον Μαντά και κράτησε αυτό το υπέρ τους σκορ 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Από το δεύτερο και μετά το Πάτραι άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού και έβαλε τρία γρήγορα γκολ, γυρνώντας το σκορ σε 1-3. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν να μειώσει με το γκολ του Τασιόπουλου, όταν είχε μπει αλλαγή.

Απ’ τη μια πλευρά ο Ηρακλής Πατρών, ο οποίος είχε και νέο προπονητή στον πάγκο, έκανε ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι το Πάτραι. Ενώ η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά στο δεύτερο ημίχρονο πίεζε και πήρε αυτό που ήθελε, ένα τρίποντο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής Πατρών αγωνίζεται στην Αγυιά με τον Δαβουρλή Κ92, ενώ το Πάτραι υποδέχεται τη Νίκη Προαστίου σε ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα του Φιλίππου Σχοινά.

ΦΙΛΜ:

8′ Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ σε 1-0, όταν ο Μαντάς έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ και το πλασέ που έκανε κέρδισε τον Μπαρδάκη.

13′ Ευκαιρία για το Πάτραι να ισοφαρίσει, όταν ο Ραμαντάνης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο αριστερά, η άμυνα του Ηρακλή έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

48′ Το Πάτραι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αναγνώστου, έπειτα από το γύρισμα του Ραμαντάνη από τα αριστερά.

50′ Η ανατροπή για το Πάτραι ήρθε, όταν ο Αναγνώστου έδωσε την κάθετη για τον Κατσιγιάννη, αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.

56′ Το Πάτραι έκανε το 1-3, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριμπά, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

63′ Ο Αναγνώστου επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μυλωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68′ Ο Ηρακλής μείωσε σε 2-3, όταν γύρισε ο Μαντάς στη μικρή περιοχή από τα αριστερά, ο Τασιόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Λιακόπουλος, Δημητρόπουλος, Ζαρναβέλης, Κακαρούμπας (39’ Ντεντόπουλος), Μαντάς (79’ Περδικάρης), Σοφούλης (63’ Τασιόπουλος), Ανδρεόπουλος (71’ Χ. Νιάχος), Χριστόπουλος.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Μπαρδάκης, Ρήγας, Ραμαντάνης, Σπανός, Ντινόπουλος, Βάρρας, Νικολάι, Αναγνώστου (78’ Σταθόπουλος), Κατσιγιάννης (89’ Καλαμπόκας), Κριμπάς (58’ Χριστοδουλόπουλος), Μπιτσάκου (34’ Πομάρες).

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου