Τρείς ποδοσφαιρικοί αγώνες για πολλά Χαμόγελα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι έτοιμα να σκορπίσουν αγάπη και χαμογέλα σε όλους τους ανθρώπους, ιδιαιτέρως στα μικρά παιδιά.

Όμως τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά ευχές. Είναι η ξεχωριστή γιορτή που μας φέρνει όλους πιο κοντά. Είναι η γιορτή προσφοράς τον συνάνθρωπο ιδιαίτερα αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Για αυτό τα φετινά Χριστούγεννα φέτος ας μην μείνουμε απλά σε ευχές, ας κάνουμε κάτι συγκεκριμένο για συγκεκριμένα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Ως Αθλητική Ένωση Αιγίου ξεκινάμε από σήμερα μια φιλανθρωπική δράση με στόχο της ενίσχυση του Οργανισμού “Το Χαμόγελου του Παιδιού” και με τη βοήθεια όλων σας ελπίζουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα αντί εισιτήριου για τους επομένους τρεις εντός έδρας αγώνες μας θα διαθέτουμε λαχνούς από τη Λαχειοφόρο Αγορά του Οργανισμού ” Το Χαμόγελο του Παιδιού” με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά επιπλέον δώρα .Κάθε λαχνός κοστίζει δυο ευρώ.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση, θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και αφορά τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο Πλαστήρα με τις ομάδες των Πάτρα 2005 Α.Ε.(26/11,15.00), Απόλλων Συνοικισμού (3/12-12.00) και Αστέρα Τέμενης (17/12,15.00).

Οι λαχνοί αντί εισιτηρίου θα διατίθενται στο γήπεδο Πλαστήρα πριν τους αγώνες μας αλλά και από όλα τα μέλη της διοίκησή μας από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 10 Δεκέμβριου.

Αγοράζω Λαχνούς και Ενισχύω ” Το Χαμόγελο του Παιδιού”.