Τρείς πρώην “κοκκινόμαυροι” παίζουν για τα Χανιά

Σε άμεση προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα του νέου προπονητή, τον οποίο καλούνται να βρουν πλέον τα Χανιά μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Σπανός δεν έχει -τουλάχιστον ακόμα- πρόταση.

Το όνομα του Δημήτρη Σπανού φημολογείται τον τελευταίο αρκετό καιρό και μάλιστα πριν ακόμη ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοινωθεί ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τα Χανιά.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν έχει μιλήσει με τον Αντώνη Ροκάκη ούτε έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του… Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχει τις επόμενες ώρες ο μέχρι και πριν από λίγο καιρό τεχνικός του Ιωνικού.

Από ‘κει και πέρα μένει να φανεί εάν θα είναι ο Σπανός ο νέος προπονητής ή κάποιος άλλος, κάτι που φυσικά δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί. Να σημειωθεί εξάλλου ότι ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που οδήγησε τον Λεβαδειακό στην επιστροφή στην Super League.

Επίσης άσχετα αν δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η επιστροφή του στα Χανιά, διαθέσιμος από τη στιγμή που ολοκληρώνει την θητεία του στην Εθνική Ελπίδων είναι και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πάντως φημολογείται ότι έχει πρόταση στα χέρια του από τον Λεβαδειακό και γενικότερα αναζητά τη συνέχεια της καριέρας του σε ομάδα της Super League.