Τριπλό “χτύπημα” για τη Δόξα Νιφορεΐκων

Στην απόκτηση ακόμα τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η Δόξα Νιφορεΐκων.

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον Παναγιώτη Κάτσενο, ο οποίος έως το τέλος της σεζόν θα φοράει τα ασπρόμαυρα της Δόξας. Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανμοβριακό, στην Δόξα Μανωλάδας και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Στους “μαυραετούς” θα συνεχίσει ο Γιάννης Σπανίδης, ο οποίος έως το τέλος της σεζόν θα φοράει τα “ασπρόμαυρα” της Δόξας. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στον Διαγόρα Ρόδου, Εθνικό Σιδηροκάστρου καθώς και στην SV Grosse Alexander Backnang (Δ΄ Eθνική Γερμανίας) όπου έμενε τα τελευταία χρόνια. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Παλληξουριακό.

Τέλος αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Γιάνναρος. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Φοίνικα Ζήριας.

Επιτυχημένο χειρουργείο για Νικολακόπουλο

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε, πριν λίγες ημέρες ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων, Νικολακόπουλος Παναγιώτης. “Όλη η οικογένεια της Δόξας του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Παναγιωτάκη περαστικά και σιδερένιος”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.