Υπέκυψε στην ανωτερότητα, έρχεται παίκτης από το ΝΒΑ

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Απόλλωνα στο ΣΕΦ, επικράτησε με 97-60 στην 12η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Τζορτζ Πάπας, που ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους και 4/6 τρίποντα, με τον Άλεκ Πίτερς να έχει 11 και τον Τζοέλ Μπολομπόι 10. Από την πλευρά του Απόλλωνα, πρώτος σκόρερ στο ντεμπούτο του με τους Πατρινούς ήταν ο Αλόνσο Βερτζ με 16 πόντους, με τον Νικ Γκρίφιν να προσθέτει άλλους 13.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 43-30, 70-44, 97-60.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

Βετούλας: «Περιμένουμε άλλον έναν παίκτη, φτιάχνουμε τον δρόμο για την παραμονή»

Ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα στο ΣΕΦ δήλωσε πως ο Απόλλων Πατρών περιμένει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη και ότι η ομάδα του… φτιάχνει τον δρόμο της για την παραμονή στην Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ειδικά στο 1ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βάλουμε στο ματς τον νέο παίκτη μας. Περιμένουμε άλλο ένα παιδί, προέχουν άλλα ματς για εμάς. Χάθηκε με μεγάλη διαφορά αυτό το ματς. Όμως, η ομάδα έφτιαξε δρόμο για την παραμονή. Είχαμε κάνει πολλές αλλαγές, νομίζω θα είμαστε καλά. 

Πιστεύω πως ο Βερτζ θα καταλάβει το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει μεγάλο ταλέντο ειδικά στην επίθεση. Ελπίζουμε ο νέος παίκτης να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο».

Φέρνει παίκτη από το NBA!

Την απόκτηση παίκτη από το NBA προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Γιάννης Κόντης.

Πριν την έναρξη του αγώνα του Απόλλωνα στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι μέχρι την Τετάρτη έρχεται στην Πάτρα για τους μελανόλευκους παίκτης από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από το NBA.