Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Δόξας Πηγαδακίων

Σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής του 2ου ομίλου η Δόξα Πηγαδακίων επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων με σκορ 4-0 και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Αντιθέτως η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στην 7η θέση και βρίσκεται στο -6 από την 6η θέση και την παραμονή στην Β΄ Εθνική.

Η Δόξα Πηγαδακίων από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε στο παιχνίδι τον δικό την ρυθμό με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 4′ με το μακρινό σουτ της Ζαφειροπούλου όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23′ ήταν η σειρά της Μαρίνας Γεωργακοπούλου να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από σουτ μέσα στην περιοχή.

Για να έρθουμε στο 32′ όπου η πίεση της Δόξας Πηγαδακίων καρποφόρησε και με σουτ εντός περιοχής η Μαρίνα Γεωργακοπούλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46′ η Ζαφειροπούλου με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Για την Ζακυνθινή ομάδα η συνέχεια ήταν άκρως επιθυμητή και στο 53′ η Λομποτέση με σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλα χτύπησε στην Μιχαλοπούλου και άλλαξε πορεία) έγινε το 0-3.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού της αναμέτρησης η Ζαφειροπούλου έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ η Παρμαξή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Για να έρθουμε στο 68′ όπου το σουτ και πάλι της Ζαφειροπούλου σταμάτησε το δοκάρι (3ο για την Δόξα).

Τέλος η τελευταία ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 85′ όταν η Ζαφειροπούλου βγήκε τετ α τετ, αλλά προτίμησε να κρεμαστεί την αντίπαλη τερματοφύλακα με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪ́ΚΩΝ: (Κοτσώνη, Φ.Παπαδημητρίου, Τοτόλου (70′ Κορωνάκη), Μιχαλοπούλου (81′ Ντζάθα), Ακαρέπη, Κ.Παπαδημητρίου, Μερτή, Φρόκου (70′ Αναγνωστοπούλου), Καμπούρη (81′ Βιλιάρδου), Μπαρλά, Φωτείνη (61′ Φουκάκη).

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: (Γρίβα, Μόρφη (61′ Πήλικα), Χριστάνα (61′ Στήθου), Τσιρδάνη, Καλάβρου (80′ Πετρούλη), Μπιριτή, Λομποτέση, Λ.Γεωργακοπούλου (80′ Παράσχη), Ζαφειροπούλου, Μ.Γεωργακοπούλου, Παρμαξή (61′ Τσιώρου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς