Υπογράφτηκε η σύμβαση για το γήπεδο της Θύελλας

Υπογράφτηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου στις εγκαταστάσεις της Θύελλας Πατρών.

Μια σπουδαία ημέρα για την οικογένεια της Θύελλας Πατρών και ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα.

Στην φώτο διακρίνονται οι Τάκης Θανόπουλος και Κώστας Κωνσταντινίδης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος πήρε δώρο και μια φανέλα των κυανόλευκων από τον αρχηγό, Χρήστο Πανίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας αναφέρει:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!!!
Σήμερα το πρωί η διοίκηση του συλλόγου μας βρέθηκε στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδος όπου υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Τοποθετηση συνθετικού χλοοταπητα στο πρωην ξερό γήπεδο εντός του Αθλητικού Κέντρου Φ Αραβαντινός».
Ένα όνειρο ζωής παίρνει σάρκα και οστά και μια νέα σελίδα ανοίγει για το Ιστορικό μας Σωματείο στην 92χρονη ιστορία του.
Την περιφέρεια εκπροσώπησε προσωπικά ο ίδιος ο Περιφεριάρχης κ.Νεκταριος Φαρμακης,τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συμβολή του.
Στην υπογραφή της σύμβασης συμμετείχε και
Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,Δυτικής Ελλαδος και Ιόνιων νήσων ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μας βρέθηκε ο αρχηγός της ομαδος μας Πανιτσας Χρήστος,ο οποίος παρέδωσε στο Περιφεριάρχη μια φανέλα ως αναμνηστικό δώρο.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν!!!