Φαραϊκός: Δυναμώνει με Καραλή και ουσιαστικές προσθήκες

Mετά την παραμονή του Χρήστου Δελδήμου στην τεχνική ηγεσία, στην ομάδα του Φαραϊκού ανανέωσαν όλοι οι παίκτες που τελείωσαν την σεζόν μαζί με τους “μπλε”. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Φωτόπουλος Φώτης, Μητρόπουλος Κώστας, Σταμόπουλος Θανάσης, Παπαλεξόπουλος Χρήστος, Γκόρος Αινείας, Φραντζής Γιώργος, Βασιλείου Χρήστος, Σεφερλής Γιώργος, Μιχελής Τρύφωνας, Πάνας Παναγιώτης, Χαραλάμπους Κώστας, Σωτηρακόπουλος Δημήτρης, Πανουτσός Θανάσης, Βέρρας Ανδρόνικος και Κουνιώτης Σεραφείμ.

Επιπλέον, χθες το βράδυ οι Φαραωνίτες “έκλεισαν” τον Άκη Καραλή, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον Παναγρινιακό και πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Με τον Καραλή ο προπονητής Δελδήμος έχει ξανασυνεργαστεί στον Πείρο Ισώματος και στο Λιμνοχώρι και θεωρεί ότι θα βοηθήσει πολύ με την ποιότητά του ως παίκτης, αλλά περισσότερο με τον χαρακτήρα του. Για αυτό και δόηθηκε μεγάλη μάχη, καθώς ενδιαφέρονταν αρκετές ομάδες από τη Β’ και την Α’ κατηγορία.

Στην φωτογραφία διακρίνεται, με τον Άγγελο Σωτηρακόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ομάδας, που συνέβαλε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Επίσης, με την ομάδα συμφώνησαν και οι νεαροί, αλλά πολλά υποσχόμενοι Αποστολόπουλος Παντελής και Χαραλάμπους Γιώργος. Δύο νεαροί παίκτες που η ομάδα του Φαραϊκού θα τους βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους και αυτοί με τη σειρά τους θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο Αποστολόπουλος είναι μέσος επιθετικός και έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Δία. Ο Χρήστος Δελδήμος τον πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό του το έδειξε πέρυσι που τον εμπιστεύτηκε στον Τριταιϊκό. Ένα εξαιρετικό παιδί με μεγάλο ταλέντο, που αναμένεται φέτος να δείξει φέτος τις δυνατότητές του.

Ο Χαραλάμπους Γιώργος προέρχεται από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής και παίζει ως αμυντικό χαφ, με ένα μικρό πέρασμα από την Αστραπή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε τελευταία φορά η ομάδα του Ψαροφαΐου. Και αυτός είναι ένα παιδί που περιμένουν στο Φαρραί να τους δείξει τις δυνατότητές του.