Φαραϊκός: Εξασφάλισαν την παραμονή και…χαλάρωσαν  

Μετά από μια χρονιά με πολλά προβλήματα στη πορεία του πρωταθλήματος και τέσσερις προπονητές για την ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου, το νέο της παραμονής μέσω των μπαράζ (πλέι άουτ) ήρθε να ανακουφίσει όλους και να δικαιώσει τον αγώνα που έκαναν όλοι μαζί τους τελευταίους δυόμιση μήνες.

Η ομάδα από την 1 Μαρτίου εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Δελδήμο για την τεχνική ηγεσία και δυόμιση μήνες μετά, βρίσκεται στη Β΄ Κατηγορία κάτι που οι περισσότεροι δεν το πίστευαν. Ο Δελδήμος όμως παρ΄ όλα τα δύσκολα που βρήκε στην ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου, κατάφερε να κάνει όλα τα παιδιά μια οικογένεια και να παλέψουν για το καλύτερο. Στο τέλος δικαιώθηκε ο αγώνας τους, γιατί έκαναν ένα ντεμαράζ νικών στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και στα μπαράζ με δύο νίκες και μια ισοπαλία, κρατώντας έτσι την ομάδα αήττητη για ενάμιση μήνα, κερδίζοντας παράλληλα την παραμονή, συνδυάζοντας την με καλό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό γινόταν πολύ πιο δύσκολο, γιατί η ομάδα το χειμώνα στις μεταγραφές αποδυναμώθηκε λόγω της κακής εικόνας που είχε στο πρωτάθλημα και κάποιοι παίκτες αποχώρησαν. Το ρόστερ της ήταν 13 ποδοσφαιριστές όταν ανέλαβε ο Δελδήμος. Όπως όμως λέει και ο ίδιος μέσα από την δουλειά έρχεται η δικαίωση “μόνο και για αυτό τώρα πρέπει να το χαρούμε και να ξεκουραστούμε”. Η επόμενη μέρα σίγουρα θα είναι καλύτερη για τον Φαραϊκό και η φετινή χρονιά ένα σχολείο για όλους στην ομάδα.

Σύντομα ο τεχνικός Χρήστο Δελδήμος θα μιλήσει με την διοίκηση, για να δούμε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία και για του χρόνου σε μια καλύτερη για όλους βάση δεδομένων και καλύτερη χρονιά ποδοσφαιρική.