Φιλική ήττα για τον Παναιγιάλειο στην Τρίπολη

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Τρίπολη ο Παναιγιάλειος από τον Αστέρα Τρίπολης Β’, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους Αρκάδες, όταν σε σέντρα του Τουρκοχωρίτη, την κεφαλιά του Μπατζώνη, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε στο 32′ λεπτό, όταν ο Γαλαριώτης με εξαιρετική σέντρα έβγαλε «μάτι» τον Περέιρα μέσα στην περιοχή, του οποίου η κεφαλιά πέρασε άουτ, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, το σούτ του Τουρκοχωρίτη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη του β’ μερους ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε το σούτ του Ντέτλερ, ενώ στο 50′ λεπτό οι Άρκαδες άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λάσκαρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου για το 1-0.

Στο 58′ λεπτό ο Αστέρας Β’ διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Κωστέας πήρε την κεφαλιά μετά από εντυπωσιακό άλμα, ο Αντωνόπουλος έβγαλε με δυσκολία και στην επαναφορά ο Κάρδαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης Β’ : Αρχοντακάκης, Τουρκοχωρίτης, Ρουμελιώτης. Σεΐφ, Γρομητσάρης, Κάρδαρης, Σαμπάιο, Προύντζος, Τουρούκης, Κεδίκογλου, Μπατζώνης.

Έπαιξαν και οι Κακαδιάρης, Λάσκαρης, Μπούσκι, Νούλας, Μπουλούλης, Παπαδημητρίου, Κάλα, Καλάτσι, Κωστέας, Ντέτλερ. Χιντέρα, Κετού

Παναιγιάλειος : Αντωνόπουλος, Βήτος, Αρβανίτης, Σταθόπουλος, Ρίζος, Ντούκας, Γαλαριώτης, Ρίντι, Μπούμπας, Φερέιρα, Συρμής.

Έπαιξαν και οι Σαμπάνης, Γεωργόπουλος Κατσαϊτης, Παπαλεξόπουλος, Μέντες, Ντούνης, Μπουμπουλίμα, Λιάτος, Οτρέντζιος, Παπαγεωργίου Αθανασόπουλος, Κακολύρης.