Φιλική ήττα στο φινάλε για την Παναχαϊκή από τη Νίκη Βόλου! (vid)

Η Παναχαϊκή γνώρισε τη φιλική ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της με 2-1 από τη Νίκη Βόλου στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε με γκολ του Αλιατίδη στο 28΄, αλλά ο Γιάννης Σκεπετάρης στο 65ο λεπτό, ύστερα από ενέργεια του Χρήστου Τσότρα ισοφάρισε για την πατρινή ομάδα.

Οι “κοκκινόμαυροι” έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά και στο 89΄ το “πλήρωσαν” με γκολ που σημείωσε ο Οικονομίκος στην αντεπίθεση.

ΦΙΛΜ:

22’ Καλή προσπάθεια και σουτ του Ανάκογλου μπλόκαρε π τερματοφύλακας της Νίκης.

23’ Καλό σουτ του Μασούρα έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

25’ Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας. Ο Ανάκογλου σούταρε ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε και πάλι.

28’ Η Νίκη Βόλου ανοίγει το σκορ με τον Αλιατίδη που με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Aποτέλεσμα ημιχρόνου 1-0.

55’ Όμορφος συνδυασμός Παπαδόπουλου-Αραβίδη σουτ του πρώτου μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

65’ Γκοοοολ για την Παναχαϊκή! Παλικαρίσια διεκδίκηση της μπάλας από τον Τσότρα με το κεφάλι και ο Σκεπετάρης που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και μέσα στην μεγάλη περιοχή πλάσαρε όμορφα για το 1-1.

81’ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Σκεπετάρης από κοντά έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Κουσκουνά ο οποίος από θέση βολής σούταρε αλλά έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Νίκης! Στην εξέλιξη της φάσης ο Τσότρας προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

88’ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Τσότρας έκανε όμορφη παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Κουσκουνάς μπήκε στην πορεία της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά αυτή κατέληξε λίγο άουτ!

89’ 2-1 για την Νίκη Βόλου με τον Οικονομίκο σε κόντρα-επίθεση πήρε προβάδισμα.

Τέλος αγώνα. Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 2-1 από την Νίκη Βόλου στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Μένκα (46΄Kαπούταγλης), Πάνος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (45΄ Τσερούτι), Batrovic (46΄ Παπαδόπουλος), Μασούρας, Αραβίδης.

Στο 60ο λεπτό πέρασαν στο παιχνίδι οι Παπαχρονόπουλος, Σκεπετάρης, Μπελεζάκης, Πλιάτσικας, Αργυρόπουλος, Κουσκουνάς, Τσότρας.