Φιλική ήττα του Παναιγιάλειου στην Νέα Σμύρνη

Φιλική ήττα για τον Παναιγιάλειο στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γεμιστό, μετά από γύρισμα του Γροντή.

Στο 11′ βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Γροντή να κάνει μία εξαιρετική κάθετη πάση στον Ιγνατίδη, ο οποίος με τρομερό σουτ έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Γεωργιάδη ήταν απειλητική, πίεζε συνεχώς τον αντίπαλο της και έψαχνε και τρίτο τέρμα. Ο Μπουρλάκης από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Παναιγιάλειο κόντρα στην ροή του αγώνα να μειώνει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίκα.

Οι κυανέρυθροι αντέδρασαν, δημιούρησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν ένα ακόμα γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να έχει κυριαρχικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο και στο 63’΄να καταφέρνει να πετύχει και τρίτο γκολ. Μετά από ασιστ του Γεμιστού, ο Γλυνός έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό, γράφοντας το 3-1.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός. Το σκορ δεν άλλαξε, με το 3-1 να μένει ως το τέλος και του περίπου 1000 φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν θερμά την ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σκαφίδας, Χοτζάλι, Καλύβας, Ζούλιας, Διονέλλης, Στούπης, Μπρέγκου, Γροντής, Μπουρλάκης, Γεμιστός, Ιγνατίδης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ξυγκόρος, Τσιμιδόπουλος, Παυλάκης, Πότσι, Γλυνός, Κουφουδάκης, Τσιμπόκας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκίκα, Μακρής.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Τ. Παπαδόπουλος, Πατρώνης, Λιάτος, Βιλανάκης, Τσεκούρας, Ξυνός, Οικονόμου, Μαχαίρας, Βασίλτσης, Θεοφανόπουλος, Πλατυκώστας, Ταξιαρχόπουλος.