Φιλική επικράτηση για τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 5-1 της Νίκης Προαστείου σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αίγιο.

Η ομάδα της Πάτρας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ανοίγοντας το σκορ με τον Αντωνόπουλο στο 37ο λεπτό. Από τα αποδυτήρια ήρθε η ισοφάριση 1-1 του Παναιγιάλειου με το Λιάτο, που σκόραρε από την πάσα του Κοντοχρήστου πριν συμπληρωθεί το δίλεπτο της επανάληψης.

Στο 60΄ ανέτρεψε την κατάσταση ο Μακρής σημειώνοντας το 2-1 με αφετηρία πάλι τον Κοντοχρήστο. Στο 66΄ ο Βιλανάκης ανέβασε την διαφορά στο 3-1 και ο Οικονόμου με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 70΄ το 4-1.

Το τελικό 5-1 για τον Παναιγιάλειο πέτυχε ο Βασίλτσης στο 75ο λεπτό.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας): Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος Σακελλαρόπουλος, Μωραϊτης, Μαυρόπουλος, Λιάτος, Κοτσόκολος, Λουκάς, Μακρής, Γκίκα. Ακόμη αγωνίστηκαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Τσεκούρας, Βιλανάκης, Οικονόμου, Βασίλτσης, Ξυνός, Θεοφανόπουλος,Ταξιαρχόπουλος.

Νίκη Προαστείου (Νίκος Πατρώνης):Θεοδωρόπουλος, Ζεκάι, Σταματάκης, Σοφιανόπουλος, Τζώρτζης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης, Παπαδιονυσίου, Μητρόπουλος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Ισόγλου, Θεοδωρόπουλος, Φερτάκης, Κωλέτσης, Τεντόπουλος, Μοσχόπουλος, Χρήστος Γιαννίτσος, Αγγελος Γιαννίτσος, Καψής, Φούντος, Ντζάνης.