Φιλική επικράτηση επί του Άρη Πατρών

Μια καλή προπόνηση ενόψει των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, ήταν για την Παναχαϊκή το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Πατρών στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν ορεξάτοι και νίκησαν με 4-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μπουρλάκης στο 20′, ο Λιμάτσι στο 48′, ο Χαντί στο 55′ και ο Μακρής στο 90′.

Ο Άρης Πατρών ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο, αλλά στο β΄ μέρος η Παναχαϊκή είχε και ουσία στο παιχνίδι της σημειώνοντας τρία γκολ. “Μελανό” σημείο ο τραυματισμός του Κόκα μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Κόκας (2’ λ.τ. Λούσκος), Τεγούσης, Γούλας, Αλεξόπουλος, Κέρι, Μπουρλάκης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Μικές, Κωνσταντακόπουλος, Καρπαθάκης, Λούσκος Μακρής, Παπαχρονόπουλος, Χαντί, Μαστραντωνάκης, Μικελάτος, Κυβελίδης, Λιμάτσι.

AΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Θωμάς, Μεντζελόπουλος, Σπανός, Γράβαλος, Γρ. Νιφορόπουλος, Κωστής, Πανάρετος, Δασουράς, Κούρτης, Μπούμπαλης, Κουτρούμπας. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Α. Πέτρου, Κερπεσιώτης, Δ. Πέτρου, Καταρτζόπουλος, Π. Νιφορόπουλος, Νικολόπουλος, Ντοματάς, Γράβαλος, Λιάκος, Γκοτσόπουλος.