Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Άρη Πατρών απέναντι στην Αχαϊκή

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Οικονόμου (Βασιλόπουλος, Ωρολογάς)

Σκόρερ: 52′ πεν. Γεωργαντόπουλος, 60′ Μητρόπουλος – 45′ Μπαλασόπουλος

Φιλική νίκη για τον Άρη Πατρών απέναντι στην Αχαϊκή με ανατροπή, με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Γεωργαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Μητρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη φάση του πέναλτι οι παίκτες και οι άνθρωποι της Αχαϊκής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές πως η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής αλλά ο διαιτητής Οικονόμου έδειξε την άσπρη βούλα. Ο ρεφερι του αγώνα στην ίδια φάση έδειξε κόκκινη κάρτα στον Καζαντζή για έντονη διαμαρτυρία, αλλά οι παίκτες και οι άνθρωποι των δύο ομάδων είπαν στον διαιτητή να ακυρώσει την κάρτα και απλά να βγει αλλαγή ο παίκτης της Αχαϊκής επειδή ήταν φιλικό παιχνίδι, όπως και έτσι έγινε.

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στην πρόβα τζενεραλε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο βρήκε νικητή την ομάδα των Προσφυγικών.

Το Φίλμ Του Αγώνα

15′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Σπανό ο οποίος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Κουτρούμπας ήλεγχε την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ.

35′ Καλή ευκαιρία για την Αχαϊκή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σουρανής εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και στη συνέχεια ο Κατσίνας έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Τσιρίνης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Χρυσανθόπουλος έβαλε το πόδι του τελευταία στιγμή και έκοψε την μπάλα.

42′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γράβαλος μόνος του από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά ο Κουτρούμπας έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε το “0”.

45′ Γκολ για την Αχαϊκή, άνοιξε το σκορ ο Μπαλασόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, έκανε το 1-0.

52′ Γκολ για τον Άρη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργαντόπουλου. Ισοφάρισε σε 1-1.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να γυρίσει το ματς, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κουτρούμπας μπλόκαρε την μπάλα.

60′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν βρήκε πουθενά και κατέληξε κατευθείαν στα δίχτυα του Κουτρούμπα. Η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά γύρισε το ματς σε 2-1.

80′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, έπειτα από τη σέντρα του Γεωργαντόπουλου από τα δεξιά, ο Σπανός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτρούμπας έκανε μεγάλη απόκρουση και στη συνέχεια έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί.

Συνθέσεις
Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς) : Τσιρίνης, Πανάρετος (Παρασκευόπουλος), Λάτσης (Καταρτζόπουλος), Σταθόπουλος, Σιδέρης (Νικολόπουλος), Φούφουλας (Μεντζελόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μπούμπαλης (Γεωργόπουλος), Σπανός, Μητρόπουλος (Καλόφωνος), Γράβαλος (Γράβαλος).

Αχαϊκή (Νίκος Λουμπαρδέας) : Κουτρούμπας, Πλέγας, Μαρκεζίνης, Χρυσανθόπουλος, Κλήσης, Βαλογιάννης (Καρίτσας), Σουρανής (Κανελλόπουλος), Κατσίνας, Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος, Καζαντζής (Καούρης).