Φιλική νίκη με ανατροπή για τoν Παναιγιάλειο

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος, πέτυχε μία ακόμη εντός έδρας φιλική νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Κύψελο Κορίνθου με σκορ 2-1, στο γήπεδο του Πλαστήρα. Οι «μελανόλευκοι», που είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, στο πρώτο μέρος κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης με αποτέλεσμα να είναι πίσω στο σκορ, χάρις το γκολ του Μενάι (14 ́).

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Φίλιππα Σχοινά παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι, είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μπελεζάκη (58 ́) και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 61 ́ με τον Μπούνα και να διαμορφώσουν το τελικό 2-1 με αυτογκόλ του Στριμενόπουλου (75 ́) μετά από σέντρα του Νικολόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων για τον «μελανόλευκο» τεχνικό ήταν οι τραυματίες Βλάχος, Μαχαίρας, Τσεκούρας, Γκάτσης, ο Αποστολής (φοιτητικές υποχρεώσεις) και ο Πλατυκώστας (οικογενειακούς λόγους). Επόμενο φιλικό για την Αιγιώτικη ομάδα είναι την Τετάρτη στη Τέμενη, με τον γηπεδούχο Αστέρα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Χούσα, Βιλανάκης, Μ. Σπανός (39’ λ.τ. Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Ροδόπουλος, Λιάτος, Καραπιπέρης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μαυρούλιας, Μούκας.

ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Γκιγκέλος, Ροθώνης, Καντιλιεράκης, Ποτήρης, Μπρίτσας, Δέδες, Γεωργιάδης, Μενάι, Γλυκοφρύδης, Αράπογλου. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Κεμερλής, Στριμενόπουλος, Βλάχος, Αντωνίου, Αμπαδιωτάκης, Δαμαλάς, Μαλαχάτης.