Φιλικό με τον “ιστορικό” Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για τον Παναιγιάλειο

Η κατά πολύ αργοπορημένη απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής να αναβάλλει την έναρξη των πρωταθλημάτων όλων των ομίλων της κατηγορίας, λόγω των πολύ έντονων πλημμυρικών φαινομένων στη Θεσσαλία και σύμφωνα με το άρθρο 11 του ΚΑΠ λόγω ανωτέρας βίας, άλλαξε απόλυτα τον προγραμματισμό των ομάδων.

Έτσι παρότι όλες οι ομάδες προετοιμάζονταν για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου, με εξαίρεση ένα παιχνίδι (Ελλάς Σύρου – ΑΕΡ Αφάντου 1-0) για το 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής το οποίο διεξήχθη κανονικά την Παρασκευή (9/9) λόγω της αργοπορημένης… αντίδρασης της ΕΠΟ, τελικά ήρθε η αναβολή.

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, οδήγησε κάποιες ομάδες  στην προσπάθεια ανεύρεσης αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, μιας και οι προπονητές τους ήθελαν να διατηρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αγωνιστικό ρυθμό. Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι και ο Παναιγιάλειος, του οποίου η διοίκηση κατάφερε άμεσα όχι μόνο να βρει αντίπαλο για τη διεξαγωγή φιλικού, αλλά αυτό να αποτελεί -ίσως- και το πιο δύσκολο «τεστ» ενόψει της επερχόμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κι αυτό διότι η Αιγιώτικη ομάδα, την Κυριακή (10/9 – 16:00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τον «οικοδεσπότη» Πανιώνιο που λογίζεται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου, στον 4ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Μανούρας, δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αρβανίτη ενώ στην «μελανόλευκη» αποστολή για το φιλικό της Αθήνας συμμετέχουν οι:

Ι. Παπαδόπουλος, Χάμος, Μαυρούλιας, Φερτάκης, Σανδραβέλης, Πλατυκώστας, Σακελλαρόπουλος, Οικονόμου, Τ. Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Μαχαίρας, Ξυνός, Κοτσόκολος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Λιάτος, Τσεκούρας, Ταξιαρχόπουλος, Θεοφανόπουλος, Πατρώνης, Βιλανάκης, Γκίκα, Βασίλτσης και Μακρής.

Η προγραμματισμένη για αύριο το πρωϊ συνέντευξη τύπου απο τη διοιίκηση του Συλόγου ανάβαλλεται.