Φοίνικας Αγυιάς : “Μας γεμίζουν θλίψη τα γεγονότα”

Ανακοίνωση για τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα με το Ζαβλάνι, εξέδωσε ο Φοίνικας Αγυιάς, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής :

Μας γεμίζουν θλίψη τα γεγονότα, οι φράσεις και οι διαπληκτισμοί που σημειώθηκαν λίγο πριν και μετά την λήξη του αγώνα σήμερα στο γήπεδο Αγυιάς με την γηπεδούχο ομάδα ΑΠΣ Ζαβλανίου.

Ως επί το πλείστον η ομάδα μας αποτελείται από νέους τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά , οι οποίοι προσπαθούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές και το ήθος του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Συμπεριφορές που περιλαμβάνουν απειλές εναντίον παικτών ή ανθρώπων της ομάδας μας και υπόνοιες ότι ο “στόχος” της ομάδος μας στον σημερινό αγώνα ήταν μόνο και μόνο να εκμαιεεύσουμε αποβολές αντιπάλων ποδοσφαιριστών ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα της ομάδος του Ζαβλανίου, από παράγοντες μιας τόσο ιστορικής ομάδας, είναι το λιγότερο απαράδεκτες και υποτιμητικές για αυτήν.

Μπορεί ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΥΙΑΣ να υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας για 2 μόλις χρόνια, δυστυχώς όμως έχουμε γίνει μάρτυρες και άλλων παρόμοιων σκηνικών απείρου κάλους, σε αγώνες, που δεν θα ανεχθούμε να επαναληφθούν.

Ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μια φορά πως θα υπηρετούμε τις αξίες του αθλητισμού απέναντι σε όλους και σε όλα, και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε να βάλουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει!