Φοίνικας/Ζήριας: “Γίναμε μάρτυρες μιας χειρουργικής διαιτησίας”

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία επέστρεψε από την Αγυιά η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας.

Μάλιστα οι “μελανόλευκοι” εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας την οποία και δημοσιεύουμε:

Αγαπητοί κύριοι της Aχαϊκής διαιτησίας, δυστυχώς ο κόμπος έφτασε στο σημείο φτάνει πια. Για άλλη μία Κυριακή γίναμε μάρτυρες μιας “χειρουργικής” διαιτησίας εναντίον της ομάδας μας και απ’ ότι φαίνεται την σιωπή μας όλο αυτό το διάστημα την πήρατε ως αδυναμία. Φτάνει όμως πια! Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν διαιτητές και ότι αυτούς έχουμε και σε όποιον αρέσει είναι τουλάχιστον ντροπή.

Εκπαιδεύστε καλύτερα όλα σας τα μέλη ακόμα και τους πιο “έμπειρους”. Δεν γίνεται άνθρωπος της αντίπαλης ομάδας να χτυπάει διαιτητή σας, αυτός να διακόπτει τον αγώνα 23 ολόκληρα λεπτά και μόλις πάρει εντολή από πρώην μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας να ξεκινάει τον αγώνα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Εκεί που κερδίζαμε στο 91 0-1 στο τέλος να χάνουμε με πέναλτι στο 97΄ και ενώ είχε πει 4 λεπτά καθυστερήσεις.

Δεν γίνεται ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλτι υπέρ μας και ο επόπτης να το ακυρώνει για οφσάιντ, που γέλαγαν και οι αντίπαλοι μας με την “τύχη” τους… Δεν γίνεται να δίνεται οφσάιντ σε ποδοσφαιριστή μας που ξεκινάει πίσω από το κέντρο και επειδή έχουν μαζευτεί πολλά κάντε κάτι! Εκτός αν σας βολεύει ώστε να κάνετε τις “δουλειές” σας. Όχι όμως με την ομάδα μας! Δεν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές, αλλά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο”.

Το ΔΣ Φοίνικας -Ζήριας