Φουλάρει για Διαγόρα, βραδινή προπόνηση στην Αγυιά

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Νίκος Κουσκουνάς μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (5/3) ενώ ο Χρήστος Αραβίδης είναι πολύ πιθανό να είναι και αυτός διαθέσιμος κάτι που όμως θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα.

Η σχετική ενημέρωση: «Πραγματοποιήθηκε απόψε στις 20:00 η προτελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς με τον Διαγόρα Ρόδου. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως ασκήσεις τακτικής. Επίσης παρακολούθησαν την ανάλυση του αντιπάλου που έγινε ενδελεχώς από το τεχνικό τιμ. Ο Ν. Κουσκουνάς ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα, ενώ αύριο θα κριθεί και η συμμετοχή του Χ. Αραβίδη στην αποστολή της ομάδας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο ή πρόβλημα και άπαντες ετοιμάζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Χωρίς προβλήματα με κορονοϊό συνεχίζει η Παναχαϊκή

Οι «κοκκινόμαυροι» παρέλαβαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την Πέμπτη (4/3) και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αγώνα.

Εκτός Αχαΐας ο Γ. Μπάρλος

Ο Γιώργος Μπάρλος δεν θα παρακολουθήσει το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο πρόεδρος της ομάδας θα απουσιάζει από σήμερα Σάββατο πρωί έως και την Τρίτη εκτός Αχαΐας για επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα λείψει από αγώνα της Παναχαϊκής εντός έδρας και την Κυριακή το βράδυ θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του για να ενημερώνεται για την εξέλιξη του αγώνα.