“Φρέναρε” τον Εθνικό Πατρών ο ψυχωμένος Πήγασος Μπεγουλακίου

Πήγασος Μπεγουλακίου – Εθνικός Πολύτεκνος 2-1 ( 20’ Προσκεφαλάς, 59’ Αποσκίτης / 69’ Μανούσος )

Διαιτητές: Ε. Αντωνίου (Ανδριανός – Μπαλαούρας)

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Παπαναγιώτου

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με πολύ ένταση από το πρώτο λεπτό στο “Α. Κάνιστρας” ο Πήγασος πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Εθνικού Πατρών και πλέον κοιτάζει τα play offs. Το σκορ άνοιξε ο Προσκεφαλάς με ωραίο πλασέ έπειτα από σέντρα του Χριστόπουλου με τον Εθνικό Πατρών να έχει και δύο δοκάρια με το Νίκα σε εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πήγασος βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Αποσκίτη στο 59’, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με αυτογκόλ του Μανούσου δέκα λεπτά αργότερα.

Φιλμ αγώνα:

7’ Νίκας εκτελεί το φάουλ από δεξιά περνάει η μπάλα απ’ όλους βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Κατσαΐτη και περνάει άουτ.

12’ Ο Μακρής στην μικρή περιοχή αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

15’ Σέντρα σουτ του Νικά από αριστερά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι.

20’ Γκολ για τον Πήγασο 1-0. Σέντρα του Χριστόπουλου η μπάλα φτάνει στο Προσκεφαλά ο οποίος πλασάρει ιδανικά τον Καλλιακμάνη και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

35’ Πολύ καλό σουτ του Προσκεφαλά διώχνει ο Καλλιακμάνης στην επαναφορά ο Παπαδημητρακόπουλος σημαδεύει το δοκάρι και η μπάλα περνάει άουτ.

59’ Γκολλλ 2-0. Σέντρα του Μπονόβα από αριστερά βρίσκουν τη μπάλα οι αμυντικοί του Εθνικού μπαίνει έξυπνα στη φάση ο Αποσκίτης, ενώ η μπάλα έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα την τσιμπάει όσο πρέπει και διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

69’ Γκολ για τον Εθνικό. Ο Παλούκης κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά βγάζει τη παράλληλη μπαλιά στο κέντρο της μικρής περιοχής ο Μανούσος προσπαθεί να διώξει, αλάα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

86’ Εκτέλεση κόρνερ του Χούσα από δεξιά πηδάει ο Παλούκης ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας όμως αστοχεί από πολύ κοντά.

Συνθέσεις

Πήγασος Μπεγουλακίου: (Θ. Λαμπρόπουλος): Κατσαΐτης, Κάνιστρας (60’ Μπουρλάκης), Μπονόβας, Μανούσος, Χριστόπουλος, Αλποχωρίτης, Παπαδημητρακόπουλος (60’ Δημητρόπουλος), Ρομποτής (82’ Κακαβούλας), Προσκεφαλάς (71’ Κοκοβίκας), Αναγνώστου, Αποσκίτης.

Εθνικός Πατρών: (Λ. Κυβελίδης): Καλλιακμάνης, Τσίτσαρης, Ζησιμόπουλος, Λαζανάς (69’ Κωστέλος), Νίκας (61’ Παλούκης), Χούσα, Τρομπούκης (41’ Γιάννης), Χριστοδουλόπουλος, Μακρής, Αναγνωστόπουλος, Νικολόπουλος.