(Χ)αρούμενοι και οι δύο, μπήκαν στα Play Off (photos)

Γήπεδο Προαστίου: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητές: Φωκάς Αλέξανδρος (Ζούλης Παναγιώτης, Ανδριανός Μιχάλης)

Σκόρερ: 88′ Καλογεράτος 90+1′ Παπαχριστόπουλος – 45+2′ Ζέλος 71′ Γαβριήλ

Ισόπαλο το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς Νίκη Προαστίου και ΑΠΣ Πάτραι έληξε με σκορ 2-2, σε ένα πολύ μεγάλο ματς με πολλές φάσεις και με πολλά συναισθήματα και από τις δύο ομάδες, οι οποίες το έζησαν για τα καλά το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Νίκου Λουμπαρδέα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι με περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Ζέλου, ύστερα από το κόρνερ του Γαβριήλ.

Το 2-0 έγινε στο 71′ με τον Γαβριήλ, μετά από τετ α τετ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Νίκης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Νίκου Πατρώνη κατάφερε να ισοφαρίσει στο ματς με δύο γρήγορα γκολ, στο 88′ με πλασέ του Καλογεράτου έπειτα από την κάθετη πάσα του Παπαχριστόπουλου έκανε το 1-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα με την κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου έκανε το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Νίκη και το Πάτραι τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα μετά και από την βαριά ήττα της Ακράτας από τον εθνικό. Το πρωί της Δευτέρας οι δύο ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμα των εφτά αγώνων για τα play offs για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το φίλμ του αγώνα

8′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Δημόπουλος έκανε την εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, αλλά το πλασέ που έκανε κατέληξε η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

18′ Σουτ του Ούτσικα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

26′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Μπακάλης έκανε την βαθιά μπαλιά για τον Γαβριήλ, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Θεοδωρόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν την μπάλα μακριά.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Σοφιανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, ο Φωτόπουλος εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

43′ Ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Καράγιωργας υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά η κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

45+2′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ζέλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν έγιναν οι κόντρες έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Γαβριήλ ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ακριβώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

71′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

88′ Γκοοολ για τη Νίκη, όταν ο Παπαχριστόπουλος έκανε την κάθετη για τον Καλογεράτο, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

90+1 Γκοοολ για τη Νίκη, όταν ο Πατρώνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης) : Θεοδωρόπουλος, Ζεκιάι (34′ Τζώρτζης), Χρυσανθακόπουλος, Μοσχόπουλος (34′ Σοφιανόπουλος), Πολύδωρος, Θεοδωρακόπουλος, Φούντος (61′ Καψής), Ντζάνης (70′ Καλογεράτος), Πατρώνης, Αντωνόπουλος, Παπαδιονυσίου (61′ Παπαχριστόπουλος)

ΑΠΣ Πάτραι (Νίκος Λουμπαρδέας) : Φωτόπουλος, Δημόπουλος, Νικολόπουλος, Μανθόπουλος, Λεγάτος, Μπακάλης, Ζέλος (74′ Ζελενίτσας), Σουγλέρης (89′ Δρουγούτης), Ούτσικας (74′ Γερογιάννης), Γαβριήλ (80′ Πιπεράκης), Καράγιωργας (80′ Τασσόπουλος)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση