«Χτίζει» μομέντουμ η Λειψία

Μάθε τα πάντα για τις stoiximan prosfores*

Μετά τον χθεσινό «καταιγισμό» από ντέρμπι, η ημέρα σήμερα, παρότι γεμάτη από παιχνίδια, δεν έχει κάτι το συνταρακτικό από μεγάλα ματς, αν και πάντα έχει να κάνει με την προσωπική οπτική του καθενός.

Ας πούμε, για παράδειγμα, πολλοί θα προτιμήσουν να δουν το Ατλέτικο-Βιγιαρεάλ το βράδυ, ενώ νωρίτερα, δυο από τις εκπροσώπους της Γερμανίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Βόλφσμπουργκ και η Λειψία, δίνουν τη δική τους μάχη. Αυτό είναι και το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Βόλφσμπουργκ: Με την έναρξη της σεζόν να μην είναι και η πιο ιδανική για τη Βόλφσμπουργκ μετά τον αποκλεισμό στα χαρτιά από το Κύπελλο, η ομάδα δείχνει να… ρολάρει σιγά σιγά, έχοντας στο μυαλό της, φυσικά, και την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «λύκοι» έχουν μεν το 2/2 στο πρωτάθλημα, όμως έχουν πολλά ακόμα να βελτιώσουν για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες της 4άδας, που είναι και φέτος ο βασικός στόχος. Το ματς κόντρα στη Λειψία, θα είναι το πρώτο της χρονιάς στο οποίο η Βόλφσμπουργκ δε θα μπει σαν φαβορί. Με Μπόχουμ και Χέρτα έδειξε αδυναμίες στη δημιουργία, ενώ με τους «ταύρους» θα δοκιμαστεί σίγουρα η αμυντική της λειτουργία.

Λειψία: Στην πρεμιέρα της στο Μάιντς, έλειψε η φαντασία και το πάθος από τους παίκτες της Λειψίας, με την ήττα να είναι το φυσικό επακόλουθο. Κατά της διάρκεια της εβδομάδας που ακολούθησε, η κριτική που ασκήθηκε σε όλους έπιασε τόπο και η ομάδα έβγαλε τις πραγματικές της ικανότητες κόντρα στη Στουγκάρδη, με όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις και το δίκαιο 4-0. Αν οι «ταύροι» θέλουν να είναι μέσα στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, αυτό είναι το πρόσωπο που οφείλουν να έχουν. Πάνε στο Βόλφσμπουργκ με στόχο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και παρά τις απουσίες τους, το βάθος του πάγκου θα τους προσφέρει λύσεις ποιότητας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν την περασμένη αγωνιστική η Λειψία, θέλοντας να… κλείσει στόματα για την πρεμιέρα. Οι δευτεραθλητές έχουν ανώτερο σύνολο από τη Βόλφσμπουργκ και αν παίξουν όπως πριν μια εβδομάδα, το διπλό στο 2.10 του Stoiximan θα επιβεβαιωθεί.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)