“Χτυπάει” Κουσκουνά η Παναχαϊκή – Κοντά σε άλλες δύο προσθήκες

Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση αναμένεται να πραγματοποιήσει η Παναχαϊκή σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr!

Οι Πατρινοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κουσκουνά. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Α.Ο. Χανίων, αλλά δε φαίνεται πως θα μείνει για πολύ ακόμα χωρίς ομάδα.

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Κουσκουνά και είναι πλέον πολύ πιθανό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο χαρισματικός σκόρερ είχε φέτος πέντε τέρματα σε 18 αγώνες, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα ο έμπειρος παίκτης είχε έρθει σε συμφωνία με τους Πατρινούς επί εποχής Δημήτρη Δρόσου, αλλά “χάλασε” κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Αστέρα Τρίπολης, Τρίκαλα. Επίσης κοντά σε δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές βρίσκεται η ομάδα της Πάτρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει επέλθει συμφωνία με τον Βασίλη Πλιάτσικα και τον Αργεντίνο Αλμπέρτο Λαρέα που διαχειρίζεται ο Ντιέγκο Ρομάνο ο οποίος έφερε και τον Τσερούτι.

Ο 32χρονος Πλιάτσικας παίζει ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικό χαφ έρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Λαμία, είχε 23 συμμετοχές στην Λαμία, έχει περάσει από ΑΕΚ και από ομάδες του εξωτερικού. Επίσης, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές, ενώ έχει 5 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Ο Λαρέα είναι 26 χρόνων, πέρσι έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου είχε 17 συμμέτοχες και 2 γκολ.  Τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Κίλμες με την οποία είχε 32 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Φέρο Καρίλ Οέστε.