Χωρίς πολλά περιθώρια οι Ισπανοί

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Μετά τη χθεσινή νίκη της Σουηδίας επί της Σλοβακίας, τα πράγματα στον 5ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχουν… μπλέξει, μιας και όλες οι ομάδες πλέον έχουν δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ισπανοί και Πολωνοί μπαίνουν στο γήπεδο της Σεβίλλης με στόχο το τρίποντο, μιας και δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια και για τις δυο. Φαβορί, φυσικά, οι Ισπανοί, όμως η Πολωνία παραμένει μια επικίνδυνη αντίπαλος.

Ισπανία: Κανείς δε μπορεί να πει πως δεν προσπάθησαν οι Ισπανοί κόντρα στη Σουηδία, όμως οι Σκανδιναβοί με σωστή τακτική και σκληρή άμυνα μπλόκαραν τους «φούριας ρόχας» και δε τους άφησαν να βγάλουν τη μεγάλη φάση που θα τους έδινε την ευκαιρία να σκοράρουν. Πλέον, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε οφείλουν να κάνουν το 2/2 στον όμιλο ώστε να πάρουν την πρώτη θέση και να έχουν ένα βατό «σταύρωμα» στους «16». Σκέψη για γκέλα κόντρα στην Πολωνία δεν υπάρχει καν, μιας και αν έρθει, τότε μπαίνει σε κίνδυνο ακόμα και η πρόκριση. Απουσίες δεν υπάρχουν, λογικά χωρίς αλλαγές στην εντεκάδα.

Πολωνία: Μάλλον βγήκε με… τουπέ στο γήπεδο απέναντι στη Σλοβακία και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Οι Πολωνοί από το ξεκίνημα του αγώνα έπαιζαν σκληρά και η αποβολή του Κριτσόβιακ μετά το 1-1, έκανε την υπόθεση νίκη πολύ δύσκολη, μέχρι το 1-2 του Σκρίνιαρ να την κάνει σχεδόν αδύνατη. Πλέον, το σενάριο για πρόκριση αναγκάζει την παρέα του Λεβαντόβσκι να παρουσιαστεί πολύ σοβαρή στα δυο ματς που μένουν στον όμιλο, να πάρει τουλάχιστον μια νίκη και να ελπίζει στις ισοβαθμίες να αποφύγει την τελευταία θέση. Απών ο Κριτσόβιακ από τα χαφ, με κόντρα θα παίξουν κόντρα στην Ισπανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μελετώντας στο μεγαλύτερο βαθμό την τακτική που ακολούθησε η Σουηδία, οι Πολωνοί θα παίξουν αμυντικά με στόχο το μηδέν. Θεωρούμε πως οι Ισπανοί αυτή τη φορά θα είναι πιο δυναμικοί στο παιχνίδι, θα πάρουμε τη νίκη τους μαζί με το under 3.5 στο 1.95 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)